HEKLANJE

Pripadajte The Exchange Clubu – to jest za veze na web stranice

TEMU APP 100 E KUPON

Kada se razumno koristi, razmjena linkova web stranica može privući iznimnu količinu prometa web stranice i uvelike povećati rezultate vaše tražilice. Ipak, zapamtite da previše razmjene veza može biti štetno. Ne želite da vaša web stranica bude zakrčena poveznicama na druge web stranice. To može izgledati neukusno i uzrokovati da se posjetitelji gotovo odmah okrenu od vaše web stranice. Možete pisati drugim vlasnicima web stranica i zamoliti ih da postave poveznicu sa svoje web stranice na vašu, ali morate se pridržavati nekoliko pravila ponašanja. Kada zamolite drugog vlasnika web stranice da postavi poveznicu na svoju web stranicu, sjetite se da od njih tražite uslugu. Oni nemaju obvezu pridržavati se. Ako ovu uslugu tražite od web stranice s više prometa od vašeg, to može uvelike poboljšati vašu popularnost veze i generirati više prometa na web stranici na vaš način.

Ako odlučite postati član kluba web stranica koji razmjenjuje poveznice, pažljivo istražite. Evo pet najboljih savjeta za početak razmjene poveznica na vašoj web stranici:



1. Pokažite poštovanje. Kada zamolite drugu osobu da postavi poveznicu za vašu web stranicu na svoju web stranicu, zamolite je lijepo. Vrlo je važno zadržati poštovanje. Nikada ne zvučite zahtjevno niti se hvalite koliko su vaše web mjesto, proizvodi ili usluge sjajni i kako bi osobi koju tražite koristilo da vam pruži ovu uslugu. Nemojte zvučati kao da vas trebaju. Također, nemojte postavljati mnogo pitanja ili pokušavati laskati primatelju vašeg zahtjeva. To ih može natjerati da odmah izbrišu vaš upit putem e-pošte. Vaš zahtjev bi trebao sadržavati samo 2 – 6 rečenica, a ne pola stranice. Budite pristojni kada pitate, ali nemojte pretjerivati. Ne želite zvučati kao prevarant.

2. Provjerite jeste li lektorirali svoj zahtjev. Prije nego što pošaljete zahtjev drugoj web stranici, provjerite svoju gramatiku i pravopis. Želite da vas primatelj vidi kao profesionalca, a ne kao osobu koja ne zna ispravno pisati. Pravopisne pogreške i loša gramatika mogu uništiti svaku priliku za brzu promociju vaše web stranice. Izbjegavajte korištenje slenga u svom zahtjevu. Ništa ne može više ometati i iritirati od loše napisanog zahtjeva.

3. Pošaljite zahtjev s profesionalne adrese e-pošte svoje web stranice, a ne s vlastite adrese e-pošte. Neprofesionalno je tražiti ovu uslugu s osobnog računa e-pošte ili besplatnog računa e-pošte. Na primjer, ako je vaša web stranica www.lovemydog.org, pošaljite zahtjev svojim budućim suradnicima na poveznici putem adrese e-pošte web stranice: contact@lovemydog.org. Nemojte koristiti svoj osobni račun ili besplatni račun e-pošte.

4. Imajte lijepu web stranicu visoke kvalitete. To će vam pomoći da izgledate ozbiljnije i profesionalnije od web stranice niske kvalitete generičkog izgleda. Također, pobrinite se da sadržaj vaše web stranice izgleda profesionalno i da nema pravopisnih ili gramatičkih pogrešaka. Oslobodite se nereda. Web stranice pretrpane oglasima mogu smetati i teško ih je čitati. Privlačna web stranica također će potaknuti druge vlasnike web stranica da budu spremniji raditi s vama. Rad s profesionalcem privlačniji je od povezivanja s amaterom.

5. Prije nego što zatražite svoju poveznicu na web stranici druge osobe, možete ponuditi da prvo postavite njenu ili njegovu poveznicu na svoju web stranicu. To može povećati vaše šanse da druga web stranica postavi vašu vezu na svoju stranicu. Može biti jednostavno kao da jedna ruka pere drugu. Samo se pobrinite da veze koje koristite na svojoj web stranici imaju sličan sadržaj kao vaš. Bolje je da se web stranice međusobno dopunjuju nego da se sukobljavaju.

Razmjena web poveznica odličan je način za povećanje prometa na vašoj web stranici povećanjem “popularnosti veze” što može imati veliki utjecaj na to gdje se vaša web stranica pojavljuje na tražilicama. Web stranice koje s vama razmjenjuju linkove sigurno će povećati vašu popularnost veza. To je osobito istinito kada web stranice s kojima razmjenjujete web poveznice imaju sličan sadržaj kao vaš.

Možete povećati promet ciljane web stranice razmjenom web poveznica s drugim web stranicama. To će povećati popularnost vaše veze i dovesti više ljudi na vašu web stranicu putem veza. Sada pažljivo istražite i napravite popis koga biste željeli kontaktirati za razmjenu web poveznica. Pažljivo slijedite ovih pet najboljih savjeta i pišite!