HEKLANJE

Budite pametni sa svojom kreditnom karticom

TEMU APP 100 E KUPON

Svi želimo da su naše kreditne kartice stalno beskamatne. Koliko bi bilo zadovoljstvo znati da ono što potrošiš to i vratiš i da ne bi bilo kamata za plaćanje. Ono što se događa je da se tvrtke koje izdaju kreditne kartice bore kako bi vidjele tko može privući najviše kupaca, a jedan od načina je da nam ponude ponude s kamatama od 0%.

Tvrtke koje izdaju kreditne kartice nude uvodne ponude uključujući 0% na prijenos stanja i kupnje za 6 ili 9 mjeseci, tako da je sve što kupite beskamatno, kako je to sjajno! Ove ponude iz mjeseca u mjesec postaju sve popularnije, kartične tvrtke shvaćaju da ćemo prvo krenuti s tim kreditnim karticama i da su beskamatni poslovi za bilo koje vremensko razdoblje odličan način za privlačenje kupaca.



Oslobodite se svoje kreditne kartice s visokim kamatama…

Sve kreditne kartice mogu biti beskamatne ako podmirite cijeli iznos na vrijeme i na kraju svakog mjeseca, ali većina nas to ne može priuštiti. Kada APR stupi na snagu, obično će se naplaćivati tipična stopa od 15-20%. Međutim, postoje neke bolje stope o tome ako ste voljni tražiti ih, uključujući stopu od 9%, a možda čak i nižu. Uvijek provjerite kolika će biti vaša stopa nakon završetka uvodnog razdoblja.

Mnogi vlasnici kreditnih kartica koriste ponude od 0% u svoju korist. Izraz “Rate Tart” koristi se za opisivanje ljudi koji prenose svoj saldo s jedne kartice na kreditnu karticu koja ima ponudu od 0%. Ovo će smanjiti plaćanje kamata na njihovu postojeću karticu, međutim, to stvarno morate pratiti, posebno ako imate više od jedne kreditne kartice, jer ne želite da vas zbuni kada i gdje su vaši prijenosi stanja zbog.

Iskoristite ponude od 0%…

Nikada nije bilo bolje vrijeme da iskoristite ove sjajne ponude od 0% s velikim tvrtkama koje se bore za vaše poslovanje. Ako koristite ponude od 0% za prijenos salda i namjeravate koristiti karticu nakon beskamatnog razdoblja, još jednom provjerite kamatnu stopu nakon završetka početnog razdoblja jer može biti viša od kartice koju imate.

• Prebacite svoj saldo na ponudu od 0%.
• Provjerite APR koji će biti naplaćen kada ugovor od 0% završi
• Započnite potragu za novom kreditnom karticom 4-6 tjedana prije isteka postojeće ponude

Ponude od 0% su odlične sve dok pazite što radite. Što više kartica imate, veće su šanse da pobrkate datume stanja prijenosa, ali ako imate zdravu glavu na ramenima i dobro ste organizirani, od toga ćete imati velike koristi.



7 kriterija za suradničke programe

Suradnički program je mrežna marketinška metoda koju koriste mnoge male i velike elektroničke tvrtke za stvaranje dodatne prodaje. Metoda uključuje

Pogled na bodybuilding kao sport

Natjecateljski bodybuilding je sport u kojem sportaši pokušavaju razviti i održati savršeno mišićavo tijelo. Dok natjecatelji u bodybuildingu pokazuju svoju