HEKLANJE

Marketing članaka: isplati li se?

Ako je vaša web stranica rangirana na vrhu tražilica, to će vam omogućiti protok prometa spreman za čitanje, kupnju ili interakciju s vašom web stranicom. Postizanje ovog visokog ranga na prvoj stranici u glavnim tražilicama kao što su Google, Yahoo i MSN izuzetno je teško i dugotrajno.

Tražilice dosta primjećuju broj i kvalitetu dolaznih veza na vašu stranicu. Tradicionalno, webmasteri šalju zahtjeve za poveznice, tražeći razmjenu poveznica, ali to postaje sve neučinkovitije jer automatizirani roboti spamiraju adrese e-pošte ljudi.



Internet trgovci koji poznaju metode sada koriste podneske članaka. Evo kako to radi. Webmaster piše članak o temi svoje stranice, uključujući povratnu vezu na svoju stranicu. Zatim to šalju u razne imenike članaka. S druge strane, neki od ovih imenika članaka navode ovaj članak i njegovu povratnu vezu te ga također distribuiraju svim svojim članovima. Neki to čak prenose na druga mjesta s člancima.

Međutim, to ručno može potrajati dugo. Mora se dogoditi puno kopiranja i lijepljenja članaka, morate se prijaviti i odjaviti sa stranica, a cijela stvar može biti vrlo zamorna. Tijekom proteklih 6 mjeseci objavljeni su novi proizvodi koji su umanjili dosadu pri podnošenju članaka. Oni poluautomatski odlaze na relevantna mjesta i šalju vaš članak, prijavljuju se umjesto vas i popunjavaju obrasce vašim člankom. Oni mogu biti velika ušteda vremena.

Konačno postoje nove usluge koje zapravo pokreću i šalju vaše članke besplatno drugim velikim imenicima. Oglašavaju se na stranici vašeg članka na njihovoj stranici. Ovo je situacija u kojoj svi dobivaju. Pisac članaka dobiva vrijedne povratne veze na svoju stranicu ili njihov sadržaj koji čita mnogo ljudi, veliki imenik članaka dobiva dodatni sadržaj i prihod od oglašavanja, tako da su svi sretni.

Toplo preporučamo pisanje članaka za marketing vaše web stranice, može potrajati malo vremena, ali s ovdje navedenim uslugama ne mora biti tako bolno kao što je nekad bilo.

TEMU APP 100 E KUPON

Idealne ponude za kreditne kartice

Za mnoge je ljude traženje najbolje kreditne sposobnosti vrlo težak zadatak. Iako zapravo ne postoji “najbolja” kreditna kartica, postoje kreditne

Učinci Pueraria Mirifica

Smatrate li da ćete iz ovog članka naučiti dovoljno da vam pomogne s predmetom koji je pri ruci? Pueraria mirifica