HEKLANJE

3 karakteristike kvalitetnog SEO web dizajna

Kada je riječ o web dizajnu, ima toliko nevjerojatnih dizajnera. Većina web dizajnera vrlo je kreativna i ima jaku umjetničku pozadinu. Oni su u mogućnosti upotrijebiti svoje umjetničke talente za stvaranje izgleda koji će zajamčeno privući poglede vaših posjetitelja. Nažalost, postoji jedna glavna stvar koja većini web dizajnera nedostaje. Većina web dizajnera nije upoznata s konceptima i implementacijom tehnika optimizacije za tražilice. Čak i ako web dizajner ima barem neko osnovno znanje o SEO-u, većina se ne brine o implementaciji strategija optimizacije za tražilice u svoje dizajne.

Iako se ovo može činiti kao trivijalan detalj, zapravo može biti korijen nekih velikih problema. Bez obzira na to koliko je vaše web mjesto privlačno, ako ga glavne tražilice ne indeksiraju, promet koji ostvaruje bit će minimalan. Jednom kada shvatite da se to događa, morat ćete angažirati nekoga sa SEO znanjem da popravi vaš izgled. Stoga možete na kraju platiti dvostruko za nešto što je trebalo učiniti prvi put. Bilo da ste web dizajner ili netko tko se sprema zaposliti web dizajnera, evo tri karakteristike kvalitetnog SEO web dizajna:



Upotrebljivost: Kao opće pravilo, ako dizajn web stranice olakšava navigaciju vašim ljudskim posjetiteljima, također će robotima tražilica biti relativno lako pristupiti, indeksirati i indeksirati vašu web stranicu. Učiniti svoju stranicu prilagođenom korisniku (i tražilici) uključuje minimiziranje (ili potpuno uklanjanje) stvari kao što su Flash, Javascript navigacija i rasporedi dizajnirani pomoću tablica. Dizajnirajući imajući na umu upotrebljivost, možete biti sigurni da će vaši posjetitelji i tražilice biti zadovoljni vašim web mjestom.

Izbjegavajte biti podmukli: Budući da su web dizajneri općenito vrlo kreativni ljudi, vole tjerati granice kada je u pitanju dizajn web stranica. Iako ovaj mentalitet može rezultirati doista nevjerojatnim izgledom weba, također može uzrokovati probleme ako se ode predaleko. Prilikom izrade izgleda web stranice, važno je imati na umu smjernice web mastera tražilica kao što je Google. Uključivanje stvari poput skrivenog teksta u vaše dizajne siguran je način da vas tražilice kazne (ili deindeksiraju). U redu je pretjerati sa svojim dizajnom, ali samo pazite da izbjegavate činiti bilo što što vam tražilice govore da ne činite.

Onpage SEO: Iako je ovo zadnja stavka na popisu, zapravo je najvažnija. On-page SEO je osnova za kvalitetan SEO web dizajn. Od vitalne je važnosti pravilno implementirati stvari kao što su naslov, meta, H1 i H2 oznake, zajedno s internim povezivanjem i drugim ključnim komponentama optimizacije tražilice na stranici. Odvajanje vremena za primjenu ovih praksi značajno će utjecati na rangiranje vaše web stranice u tražilicama.

TEMU APP 100 E KUPON