HEKLANJE

The Lowdown na osiguranoj kreditnoj kartici Orchard Bank

TEMU APP 100 E KUPON

Kada se pokaže da je vaša kreditna povijest prepreka vašem financijskom blagostanju, možda je vrijeme da nabavite osiguranu kreditnu karticu. Jedna od kartica vrijedna vašeg razmatranja bila bi osigurana kartica Orchard Bank MasterCard koju izdaje HSBC Bank of Nevada.

Ova kartica cilja na klijente s lošim ili ograničenim kreditnim rejtingom i pomaže im u poboljšanju njihove kreditne povijesti. Zaštićena kreditna kartica funkcionira tako da od vlasnika kartice zahtijeva da položi gotovinu na svoj račun kreditne kartice prije korištenja. Na taj način ova kreditna kartica sprječava vlasnike svoje kartice da se dodatno zaduže, a istovremeno im pomaže da ponovno uspostave svoju kreditnu povijest.



Dodatna prednost jedinstvena za ovu karticu je što depozite na računu banka plaća kamatama. U nastojanju da uspostave zdrav kreditni rejting, klijenti moraju imati na umu da se moraju izbjegavati kašnjenja u plaćanju i moraju biti svjesni trenutne godišnje postotne stope za karticu jer se APR osigurane kreditne kartice Orchard Bank temelji na promjenjiva stopa. Iako redovna stopa sada iznosi 15,90%, stvarna stopa ovisi o glavnoj stopi. Godišnja kamatna stopa za predujmove u gotovini veća je od većine kartica i iznosi 23,40%, s minimalnom stopom od 19,99%.

Zanimljivo je da su godišnje naknade za osiguranu kreditnu karticu Orchard Bank niže od ostalih najneosiguranijih kreditnih kartica. Stanja iznad 1000 USD naplaćivat će samo naknade od 35 USD, dok će se vlasnicima kartice koji su naplatili više od svojih kreditnih ograničenja naplatiti samo 29 USD. Također, postoje periodične revizije kreditnog limita za svaki račun, tako da će redovita plaćanja omogućiti vlasniku kartice da dobije više kreditne limite i istovremeno poboljša svoju kreditnu povijest.

Naposljetku, osigurana kreditna kartica Orchard Bank nudi i mnoge pogodnosti koje nisu vidljive kod drugih konkurentskih kreditnih kartica. To bi uključivalo internetske usluge, hitne zamjene za ukradene kartice kao i brojne usluge zaštite od prijevara i krađe identiteta.

Solarni fotonaponski sustavi

Za ugradnju fotonaponskih sustava od 10 kw potrebno je oko 160 m2 krova istok-zapad ili 80m2 juga. Ugradnja solarne elektrane