HEKLANJE

Kako jeftino putovati, uštedite na svom putovanju

Da bih proveli godišnji iz snova ne morate imati brdo para niti dizati kredite kao ni posuđivati, dovoljno je samo da poslušate par savjeta i da konačno odete na odmor ne misleći što će se događati kada se vratite. Pri izboru turističke destinacije izbjegavajte skupe lokacije i ako se odlučite na jeftiniju varijantu ili manje atraktivno mjesto ne znaci nužno da će vam biti lošije, samo je stvar vaše organizacije vremena i društva. Također pokušajte biti što mobilnije i nemojte pretjerivati sa prtljagom. Osim ako ne putujete u neke zahtjevne krajeve ili ekspedicije, nekoliko stvari će vam biti sasvim dovoljno.
Pronađite dobrog vodiča i od njega saznajte sve informacije vezano za jeftini smještaj, cijene, tečaj kako vas nitko ne bih mogao prevariti. Ako posjedujete laptop obavezno ga ponesite jer će vam biti od velike pomoči a besplatan internet je gotovo svuda dostupan.
Uvijek kupite sim karticu najjeftinije domaće mreže ako ćete se zadržavati duže vrijeme. Uvijek, ali uvijek morate uzeti putno zdravstveno osiguranje jer ako dođete u situaciju da koristite zdravstvene usluge druge zemlje to vas neće nimalo jeftino koštati. Najbolje je imati devizni račun i to po mogućnosti u banci koja uzima najmanju proviziji kad budete novac dizali na stranim bankomatima. Budite dobro informirani i što se prijevoza tiče, avionskih karata ili autobusnih linija. Bukirajte što ranije i možete proći puno jeftinije. Uvijek postoje mnogobrojne kartice sa popustima pa se potrudite da ih nabavite. Ako ste u mogućnosti najjeftiniji oblik putovanja vam je automobilom s tim da imate i smještaj ukoliko putujete noću ne morate uzimati prenoćište. Uvijek budite veseli i šarmantni jer na dobru priču uvijek možete dobiti besplatno piče ili hranu.
Izbjegavajte restorane i malo se orijentirajte na fast food jer je jeftiniji, ali jedite na mjestima gdje jedu lokalni stanovnici jer je tu hrana sigurno dobra i svježa. Izbjegavajte kupovinu suvenira. To će vam ujedno uštedjeti i novac i vrijeme a i mjesto u prtljagu. Uz ovo malo savjeta uživajte u godišnjem odmoru a uštedite.

TEMU APP 100 E KUPON

Prednosti poslovnog podcastinga

Spomenuti podcasting i slika nekoga tko sjedi u svom podrumu s računalom i mikrofonom, sanjajući da će postati profesionalni DJ,