HEKLANJE

10 jednostavnih koraka do čistije kože

TEMU APP 100 E KUPON

U nekoj fazi života želimo čistiju, svježiju kožu mlađeg izgleda. Pa to se može postići bez trošenja puno novca i može se dogoditi prirodno! Ono što morate učiniti je ustrajati i tijekom tri tjedna vaša će koža početi izgledati svježije i čistije. Evo kako;

1. Održavanje vaše kože čistom vaš je prvi prioritet! Morate očistiti svoje lice ujutro i navečer nježnim, prirodnim sredstvom za čišćenje koje ne samo da oslobađa kožu od prljavštine i prljavštine, već je zatim tretira antibakterijskim sastojkom poput ulja čajevca.



2. Nakon čišćenja kožu osušite tapkanjem, a zatim raspršite finu tonizirajuću maglu po licu kako biste ohladili i pomogli zatvoriti pore dok su čiste. Neka se ova magla osuši na licu.

3. Kada se tonik osuši, nanesite vrlo malu količinu hidratantne kreme na cijelo lice i vrat. Potražite hidratantnu kremu koja je napravljena za problematične tipove kože i sadrži antibakterijske sastojke poput ulja čajevca i eteričnog ulja lavande. Ovi sastojci su nježni, ali vrlo učinkoviti u čišćenju kože od mrlja i prištića.

4. Dobivanje odgovarajuće količine mirnog sna koje vaše tijelo treba noću odrazit će se na stanje vaše kože. Sedam sati općenito je dovoljno. Nedovoljno sna kroz određeno vrijeme rezultirat će problemima koje je teško izliječiti, poput opuštene kože ispod očiju i podočnjaka.

5. Hrana koju jedete je od najveće važnosti za zdravu, čistu kožu! Pobrinite se da unosite dovoljno svježeg voća i povrća i ograničite unos crvenog mesa na tri ili četiri puta tjedno. Hrana koja se lako probavlja pomoći će vašem sustavu da održi vašu kožu nahranjenom i potaknuti rast svježih, novih stanica. Pijte i puno, puno vode!

6. Očistite kožu tijela i lica tjednim pilingom. Kada koristite piling za tijelo, počnite od stopala i krenite prema srcu, to pomaže u uklanjanju toksina. Ako to radite u suprotnom smjeru, vratit ćete toksine u svoj sustav. Koristite vrlo nježan piling za lice i vrat jer se ta područja mogu lako oštetiti.

7. Isprobajte Aspirinsku masku za lice! Ova maska ima fantastične rezultate kod osoba s otvorenim porama, prištićima i aknama. Zdrobite oko 15 tableta aspirina u prah pomiješajte u pastu s malo vode, manje od 1 žličice, a zatim nanesite na očišćeno lice. Ostavite dvadeset minuta da djeluje na kožu, a zatim isperite i nanesite laganu hidratantnu kremu. Pokušajte ovo svaki tjedan, nakon pilinga lica.

8. Jednom mjesečno koristite kućni tretman parom kako biste temeljito izvukli nečistoće s lica. Dodajte kipuću vodu u lavor ili zdjelu i dodajte dvije kapi ulja čajevca. Postavite lice preko toga s ručnikom i nježno pustite da se para otvori i očisti pore. Pazite da vam para ne opeče lice. Završite mlakim pranjem lica.



9. Izađite na svjež zrak i prošećite, plivajte u moru, vozite bicikl i zabavite se! Vježba će ojačati vaš sustav i vaša koža će je voljeti.

10. Svakodnevno uzimajte dodatak ribljem ulju. Kulture koje jedu puno ribe imaju čistiju kožu, a riblje ulje pomaže u uklanjanju toksina iz tijela i do sada znate da je to fantastično za vašu kožu!

Ovih deset jednostavnih savjeta pomoći će vam da dobijete onu čistu kožu koju tako očajnički želite, ne zaboravite napraviti promjene u načinu života koje su vam potrebne i uživajte u dobrobitima koje će doći s tim! Svježiji, čistiji i mladenački izgled tena.



Popusti na jeftini softver

Putem jeftinih popusta na softver ljudi mogu nabaviti računalne programe koji će im pomoći da pronađu jeftine mogućnosti putovanja s

Ascendentni znak

Tehnički govoreći, vaš rastući znak, ili ascendent, odražava znak zodijaka koji se penjao na istočnom horizontu u trenutku kada ste