HEKLANJE

10 koraka do uspješne prodaje na Ebayu.

TEMU APP 100 E KUPON

Dakle, želite biti uspješan prodavač s vlastitim eBay poslovanjem, zar ne? Evo jednostavnog puta u deset koraka do prosvjetljenja eBaya.

Korak 1: Identificirajte svoje tržište. Odvojite malo vremena da sjedite i promatrate što se prodaje, a što ne od predmeta koji vas zanimaju. Svi podaci o istraživanju tržišta koje možete prikupiti bit će vam vrlo korisni kasnije. Vjerojatno ćete vrlo brzo vidjeti ‘slatke točke’ – one jednu ili dvije stvari koje se uvijek prodaju po dobroj cijeni.



Korak 2: Gledajte natjecanje. Prije nego što uložite novac, pogledajte što namjeravaju drugi prodavači u vašoj kategoriji i koje su njihove strategije . Obratite posebnu pozornost na sve nedostatke koje bi njihove dražbe mogle imati, jer ovdje možete uskočiti i pobijediti ih u njihovoj igri.

Korak 3: Pronađite proizvod: Pronađite dobavljača za ono što želite prodati i pogledajte koje su najbolje cijene koje možete dobiti – nemojte se bojati nazvati nekoliko njih kako biste dobili najbolju ponudu. Ako su cijene na eBayu koje ste vidjeli više od dobavljačevih, onda ste spremni.

Korak 4: Počnite s malim: Nemojte odmah bacati tisuće na svoju ideju – počnite polako, vidite što funkcionira, a što ne i učite usput. Ne zaboravite da je vrlo jeftino isprobati čak i najluđe ideje na eBayu, a tko zna, možda upali!

Korak 5: Testirajte i ponovite. Nastavite iskušavati različite strategije dok ne pronađete nešto što funkcionira, a zatim se nemojte sramiti nastaviti to činiti, opet i opet. Velike su šanse da ste upravo pronašli dobru nišu.

Korak 6: Razradite poslovni plan: Poslovni plan ne mora biti ništa formalan, samo nekoliko stranica koje ocrtavaju tržišnu priliku koju ste uočili, vašu strategiju, prednosti i slabosti plana i kratak proračun. Ovo je više za vas nego za bilo koga drugog.

Korak 7: Uložite i proširite: Ovo je vrijeme da bacite novac na problem. Kupite zalihe i počnite trošiti više vremena na svoje poslovanje. Postavite ciljni broj prodaje svaki tjedan, povećavajući ga svaki put.

Korak 8: Neka bude službeno: Nakon što ostvarite prodaju u vrijednosti od nekoliko tisuća dolara, trebali biste se stvarno registrirati kao tvrtka. Ne brinite, nije skupo niti teško za napraviti – odvjetnik je najbolja osoba koja će vam pomoći kroz proces.



Korak 9: Automatizirajte: Vjerojatno ćete otkriti da uvijek iznova pišete iste stvari u e-porukama ili opisima artikala. Ovo je vrijeme da odustanete od ručne metode i okrenete se automatiziranom softveru koji može izraditi popise za vas i odgovoriti na dovršene aukcije i plaćanja bilo kojom porukom koju navedete.

Korak 10: Nikad ne odustaj: Čak i kada se čini da sve ide po zlu, nemoj prestati pokušavati dok ne uspiješ. Ako nastavite raditi na tome, gotovo uvijek ćete otkriti da ste napravili pravi napredak baš kad stvari počnu izgledati očajno.

Jednom kada se stvari zahuktaju, mogli biste početi razmišljati da biste trebali dati otkaz na poslu i baviti se prodajom na eBayu na pola radnog vremena. Ali nije uvijek tako jednostavno – postoje razne vrste čimbenika koje trebate uzeti u obzir. Sljedeća e-poruka će odvagnuti argumente za i protiv stalnog korištenja eBaya.



Vrste kreditnih kartica

U sljedećim odlomcima trebali biste moći pronaći nekoliko bitnih činjenica o kreditnoj kartici. Ako postoji barem jedna činjenica koju prije

Rolls-Royceov Thunderbolt

Thunderbolt naziv je legendarnog trkaćeg automobila marke iz 1930-ih. Izgleda kao avion i također je bio tako brz. Sada Rolls-Royce