HEKLANJE

10 MOĆNIH razloga ZAŠTO ‘članci’ ostaju internetska marketinška strategija broj 1

TEMU APP 100 E KUPON

Svi smo to čuli… “Sadržaj JE Kralj” i to s dobrim razlogom jer JEST što se tiče interneta.

A kada je riječ o surfačima, oni dolaze na internet iz dva razloga, jedan je da provjeravaju e-poštu, a razlog broj dva je da traže “informacije” na webu.



Što mislite, kako je internet stekao reputaciju “informacijske super-autoceste”?

Jer to je bila njegova primarna svrha prije nego što su ga odlučili komercijalizirati u ono što je danas.

I… što sadrže ‘Članci’?

Odgovor je vrlo jednostavan… “Informacija”.

Pa, kakve to veze ima s tobom?

Budite taj koji ga isporučuje.

Tako je jednostavno.



Sada ću vam za ostatak ovog članka dati 10 MOĆNIH razloga ZAŠTO biste trebali i/ili trebali početi koristiti ‘Članke’ kao jednu od svojih mrežnih marketinških strategija kako biste i vi mogli iskoristiti prednosti.

Uz to, prijeđimo na razlog br. 1.

Razlog #1. Tražilice ih VOLE.



Nije tajna da tražilice VOLE sadržaj, pa ako ga redovito dostavljate, dajete im odličan razlog da svrate i razgledaju.

Kad stignu, pregledat će i indeksirati vašu web stranicu, što je upravo ono što želite.

Razlog #2. Vlasnici web stranica i newslettera uvijek ih trebaju.



Ranije sam se dotaknuo toga zašto surfači dolaze na internet.

Vlasnici web stranica trebaju svježi sadržaj kako bi zadržali posjetitelje i/ili pretplatnike da se vraćaju, a izdavači newslettera također trebaju svježi sadržaj za newslettere “e-poštom” koje objavljuju i šalju svojoj bazi pretplatnika.

Sjetite se dva razloga o kojima sam ranije govorio ZAŠTO surferi dolaze na internet. BINGO!

Razlog #3. Oni generiraju doživotni preostali promet.

Članci stvaraju doživotni preostali promet jer ih vlasnici web stranica, izdavači biltena i imenici članaka arhiviraju kako bi ih posjetitelji mogli čitati i pretraživati.

A budući da imate ‘Okvir s resursima’ koji se nalazi na kraju svakog članka koji napravite s informacijama i URL-om vaše web stranice, dobit ćete promet.

Razlog #4. Sjajan način za dobivanje jednosmjernih veza s VISOKIM PR-om.

Ovo je vjerojatno jedan od najboljih razloga jer kada ponudite svoje besplatne informacije s ‘Pravima na reprint’ i vlasnik web-mjesta odluči arhivirati vaš članak u tom imeniku članaka, a njihova web-stranica slučajno ima visok PR (rangiranje popularnosti), pogodite što ?

Moći ćete se ‘povući’ s PR-a, dajući svom web-mjestu dodatni PR jer na kraju svakog članka ostavljate svoju ‘Kutiju s resursima’ sa svim podacima o web-mjestu i najvažnije od svega, vašim URL-om .

Razlog #5. VIRALNI su.

Ovo je još jedan sjajan razlog da počnete koristiti članke kao jednu od svojih online marketinških strategija jer ćete ponuditi ‘Prava na ponovni ispis’ sa svim člancima koje izradite dajući vlasnicima web-mjesta i biltena dopuštenje da ih objavljuju, uzrokujući eksploziju VIRULA i porast prometa vaše web stranice.

Razlog #6. Možete ih sindicirati putem RSS-a.

Ako ste upoznati s najnovijom marketinškom tehnologijom zvanom RSS (Real Simple Syndication) i redovito pišete ‘članke’, možete postaviti RSS feed na koji se surfači i/ili vlasnici web stranica mogu ‘uključiti’ i distribuirajte im svoje ‘članke’ putem RSS-a, plus, također možete poslati svoj RSS feed(ove) RSS tražilicama i imenicima.

Ovisno o broju ‘Opt-In’ ovo je još jedan sjajan razlog da počnete s ‘Articles’ i još jedan način za generiranje PUNO besplatnog ciljanog prometa.

Razlog #7. Blogeri s BLOGOVIMA trebaju “Informacije” za.

Blogeri s BLOGOVIMA ili Web-logovima trebaju informacije za.

Ako pružite kvalitetne informacije vezane uz određeni blog, taj bi vlasnik bloga mogao objaviti vaš članak na svom blogu kako bi ga publika/čitatelji mogli pročitati, dajući vam opet BESPLATNIJU izloženost za vaše poslovanje.

Postaje bolje. Blogovi također koriste RSS (Real Simple Syndication) za distribuciju svog sadržaja raznim tražilicama, RSS tražilicama i direktorijima dajući vam još BESPLATNIJU izloženost putem feedova.

Razlog #8. Programeri Info-proizvoda to trebaju.

Jeste li ikada primili besplatnu e-knjigu neke vrste u svoju pristiglu poštu sa povezanim člancima u njoj od drugih autora?

Kad ponudite svoje članke s ‘Pravom na reprint’ i netko odluči uključiti vaš članak u tu e-knjigu za virusnu marketinšku kampanju na kojoj radi, pogodite što?

Više BESPLATNOG ciljanog prometa za VAS dok ta određena e-knjiga kruži internetom.

Razlog #9. Objavite ih na povezanim forumima i news grupama.

Upamtite, internet je sve o brojevima, a Forumi i News grupe sadrže brojeve i još su jedan način da BESPLATNO steknete dodatnu izloženost za svoje online poslovanje putem svojih članaka.

Samo svakako pročitajte ‘Uvjete’ prije nego što počnete objavljivati jer ne želite primati ‘Plamenove’ u svoju pristiglu poštu. (Oni mogu biti gadni.)

Razlog #10. TRENUTNO stječete kredibilitet kao stručnjak.

Najbolji način da steknete povjerenje svojih potencijalnih kupaca online je da ih opskrbite kvalitetnim “Informacijama”.

Čineći ovo, pojačavate se i govorite im da znate o čemu pričate unutar industrije, dajete im razlog da dodatno razmotre što nudite slijedeći vezu koju ste naveli u okviru svoje ‘Kutije s resursima’ na kraju vaš članak.

Vau! Je li to 10 MOĆNIH razloga da počnete s ‘člancima’ ili što?

Sve te prednosti dobivate samo proizvodnjom JEDNOG članka.

Što više proizvodite, više ćete imati koristi.

Vidite li koliko su sada moćni ‘Članci’ i kako mogu podići vaše online poslovanje na višu razinu?

Svakako se nadam.

Zaključno: “Sadržaj JE Kralj” na mreži i ostat će Kralj sve dok Internet postoji.

Sada je na vama da se uhvatite u koštac i odlučite želite li ili ne sami iskoristiti ovu ‘Provjerenu internetsku marketinšku strategiju’ i iskoristiti sve prednosti koje sam upravo završio s objašnjenjem iznad.

Liposukcija lica

Liposukcija lica Dijeta i tjelovježba mogu pomoći mnogim dijelovima tijela da uklone salo. No čini se da ništa od njih

crni leptire live.wmv

hrt1 dobro jutro hrvatska…žanamari & band u 8am 🙂 napola budni Luka Abrus-klavijature, Josip Konfic-bubanj, Pavle Sviličić -bas gitara, Petar