HEKLANJE

10 sigurnih načina da ubijete svoj Ebay posao.

TEMU APP 100 E KUPON

Iznenađujuće je lako uništiti svoj eBay posao, ako niste pažljivi – naravno, možete početi ispočetka bez da vas to išta košta, ali želite li to stvarno? Ipak, ako želite da vaš posao završi mrtav u vodi, evo nekoliko jednostavnih načina za to.

Lažite o predmetu: Recite da dobro funkcionira kad ponekad ne radi. Recite da je u savršenom stanju kad ima ogrebotinu. Vaši kupci će vas mrziti!



Objavite kad god vam se prohtije: ostavite svoje klijente da se motaju okolo, pitajući se kada će se njihov artikl pojaviti. To osigurava da idući put kupuju od nekog drugog.

Neka predmeti završe bilo kada: malo će ljudi biti u blizini i brinuti o vašoj dražbi ako završi usred noći. Zašto se mučiti s utvrđivanjem hoće li dražbe završiti u pravo vrijeme?

Nemojte se zamarati e-poštom: kupci ionako samo gube vrijeme. eBay tvrtke bi trebale voditi same sebe! Nikada ne dajte informirane odgovore na pitanja o svom predmetu.

Prodajte smeće: Stvarno, to je samo eBay. Možete jednostavno prodati bilo koju staru tetovažu s tržišta za 200% profita. Neka kvaliteta bude tuđa briga – mislim, stvarno, što očekuju za tu cijenu?

Odbijte davati popuste: znate koliko koštaju vaši artikli, znate kolika će vam biti profitna marža i nećete pregovarati. Imajte na umu da davanje posebnih ponuda korisnicima može učiniti da se osjećaju dobro i opet vam se vrate.

Učinite svoje popise ružnima: što je više moguće boja, bljeskajućih svjetala i animacija tim će kupcima stvarno zadati glavobolju. Pišite što više VELIKIM SLOVIMA!!!! kao što možete. Po mogućnosti velika, crvena velika slova. Obavezno koristite fontove Impact i Comic Sans. Za dodatnu posebnu notu, pogledajte možete li smisliti način dodavanja glazbe.

Nemojte fotografirati: to je ipak takav problem. Ako su kupci dovoljno izbirljivi da stvarno žele vidjeti artikle prije nego što licitiraju za njih, onda ih zajebite, to je ono što ja kažem.



Pišite kratke opise: budite što kraći i koristite puno tajanstvenih kratica. Zbog ovoga očito izgledaš jako cool. Možete čak samo ponovo napisati naslov u okvir za opis. Razmislite koliko ćete truda uštedjeti!

Koristite rezervne dražbe: ovo je prilično kontroverzan konačni izbor, ali je doista jedan od najboljih načina da prestrašite svoje kupce. Vidjet će “rezerva još nije ispunjena” i kliknuti gumb “natrag” prije nego što shvatite. Srećom, uvijek mogu licitirati na normalnoj dražbi za predmet negdje drugdje.

Sada kada znate deset načina kako uništiti svoj eBay posao, što kažete na to da istražimo što učiniti ako želite učiniti suprotno i u tome uspjeti? Sljedeći email će vam dati deset koraka do uspješne prodaje na eBayu.



Brzi pregled kolutova znački

Koluti za značke atraktivan su način za zaposlenike da pokažu ID bedževe svoje tvrtke. Uvlačive su posebno prikladne u situacijama