HEKLANJE

Brzi pregled kolutova znački

TEMU APP 100 E KUPON

Koluti za značke atraktivan su način za zaposlenike da pokažu ID bedževe svoje tvrtke. Uvlačive su posebno prikladne u situacijama kada zaposlenici moraju provući svoju karticu kroz skener ili je pokazati zaštitaru na pregled. Umjesto da gube vrijeme petljajući po novčaniku ili torbici, vaši će zaposlenici moći trenutno pristupiti svojoj osobnoj iskaznici. Međutim, za razliku od drugih opcija za prikazivanje bedževa ili osobnih iskaznica, kolut koji se može uvući drži bedž vaših zaposlenika blizu, a da im ne smeta cijelo vrijeme. Role koji se mogu uvlačiti također se mogu koristiti u rekreacijskim okruženjima za stvari kao što su sigurno čuvanje vaših ključeva ili prikazivanje vaše značke tijekom utakmice Little League.

Dakle, koje su vrste kolutova za značke dostupne? Većina dobavljača rola na uvlačenje nudi pet različitih serija. Unutar svake od ovih serija obično je dostupno više opcija boja. Prva serija kolutova bedževa je plastična. Ovo je najpopularnija serija i dobro funkcionira u mnogim različitim situacijama. Druga serija je teška. Ova serija je dizajnirana da izdrži težinu težih predmeta. Treća serija kolutova znački je skijaška i sportska serija. Zbog svog dizajna i sheme boja, ove se role ističu. Stoga su savršeni za tvrtke ili organizacije koje žele da njihovi članovi budu lako prepoznatljivi. Iako su ovi koluti vrlo lagani, plastika od koje su izrađeni prilično je izdržljiva.



Četvrta serija kolutova su srebrni ili zlatni metalni koluti. Ovi koluti na uvlačenje imaju kuku za uže, što ih čini savršenom opcijom za nošenje ključeva ili drugih sličnih predmeta. Posljednja serija bubnjeva je Premier serija. Kao što naziv implicira, ove su role nešto više od ostalih. Premier koluti na uvlačenje izrađeni su od kroma i plastike. Imaju ekstra dugačak kabel i posebnu kopču na vrhu što ih čini vrlo jednostavnim za korištenje.

Crkva posvećena Johnu Coltraneu

San Franciscu se nalazi crkva pod nazivom “St John Coltrane´s African Orthodox Church” u kojoj se legendarni jazz saksofonist John

Kako uspostaviti kredit

To je bila dilema Catch-22, posebno za mlade, od zore kreditnog doba. Želite kredit, ali ga ne možete dobiti jer