HEKLANJE

5 načina da povećate promet na svom blogu

Blogovi su vrlo popularan način promoviranja vašeg proizvoda ili usluge. Lako se instaliraju, lako se administriraju i lako se ažuriraju. I tražilice ih također vole. Ali što je blog bez prometa? Točno. Evo pet brzih načina da povećate promet na svom blogu i počnete ostvarivati veliku prodaju.
Napravite popis blog usluga
Postoji mnogo blog usluga koje možete pingati. To znači da ste obavijestili ovu uslugu, da ste ažurirali svoj blog. Te usluge zatim navode vaše nove postove i od njih dobivate promet. Napravio sam popis od 50+ blog usluga koje možete pingati na mojoj stranici. Ovi popisi su također dostupni ako ga pretražujete na Googleu ili bilo kojoj drugoj tražilici. To bi trebalo biti dovoljno za početni poticaj vašem prometu.
Dodajte gumbe popularnim čitačima vijesti
Što to znači? Pa, postoje web-mjesta poput yahooa ili googlea ili bloglines itd., koja imaju područje za članove gdje možete odabrati web-mjesta s RSS feedovima kako biste dohvatili najnovija ažuriranja s različitih blogova. Na taj način možete imati najnovija ažuriranja s recimo 50 blogova navedena na jednoj stranici. Imam popis ovih popularnih stranica na svojoj web stranici plus gumbe koji povezuju na njih. Korisnici tada mogu jednostavno dodati moj blog u svoje područje za članove čitača vijesti.
Redovito ažurirajte svoj sadržaj
Tražilice i blog usluge vole redovita ažuriranja. Vrlo je vjerojatno da ćete dobiti ciljani promet od tražilica ako redovito objavljujete. To znači da biste trebali objaviti novi post na svom blogu barem jednom dnevno. Ali budi pažljiv. Previše ažuriranja po danu može naštetiti vašoj poziciji na tražilicama i pogocima. Što je previše? 10 ili više.
Objavite na forumima
Objavite na forumima, ali ih nemojte slati neželjenim sadržajem. Objavite nešto svježe i zanimljivo i stavite link na svoj blog u svoj potpis. Nemojte samo objavljivati na bilo kojem forumu. Na primjer, ako prodajete CD-ove, objavite ih na forumima o glazbi i CD-ovima. Nemojte objavljivati na forumima o automobilima ako prodajete namještaj. Objavljivanjem na forumima dobit ćete jednosmjerne veze koje su dobre za poziciju tražilice u tražilicama kao što su google ili msn ili yahoo.
Submit na blog tražilicama
Dostupne su mnoge tražilice koje navode samo blogove. Samo google za „tražilice za blogove“ i trebali biste ih pronaći barem 20. Ove tražilice za blog pomoći će vam s ciljanim prometom. Svakako napišite dobar naslov i dobar opis svom blogu, kako bi ga ljudi lako pronašli i kliknuli na vaš link.
Slijedite ovih 5 koraka i počet ćete vidjeti mnogo prometa na svom blogu. I tako dugo očekivana rasprodaja će početi stizati. I ne zaboravite ažurirati svoj blog svježim neiskorištenim sadržajem koji sami napišete.

TEMU APP 100 E KUPON

Stečajna odvjetnička društva

Podnošenje zahtjeva za bankrot može biti mučan trenutak. Pojedinci ili tvrtke imaju opciju podnošenja zahtjeva za stečaj kao posljednju opciju