HEKLANJE

Pojedinosti o zahtjevu za vizu za WorldPerks

TEMU APP 100 E KUPON

WorldPerks Visa je savršena viza za svakoga tko voli putovati i već ima izvrsnu kreditnu sposobnost. S ovom karticom možete zaraditi do 1 milje sa svakim potrošenim dolarom, kao i svaki put kada platite svoju godišnju naknadu, zaradit ćete 55 milja na svojoj kartici. Kada se prijavite za WorldPerks Visu i budete odobreni, automatski ćete zaraditi još 7500 milja! Ove milje koje se zarađuju i mogu se akumulirati dobre su za besplatna putovanja s Northwest Airlinesom i njihovim partnerskim zračnim prijevoznicima.

Danas su dostupne mnoge nagradne kartice zrakoplovnih prijevoznika, mnoge s visokim godišnjim naknadama. WorldPerks naplaćuje samo 55 USD godišnje naknade, što je prilično razumno u usporedbi s mnogim drugim nagradnim karticama zrakoplovnih prijevoznika. Iako je godišnja naknada niža od prosječne nagradne kartice zrakoplovne tvrtke, kamate nisu. Politika uz WorldPerks Visu je da su godišnje kamatne stope vezane uz najvišu primarnu stopu tijekom razdoblja od 3 mjeseca. To za vas kao vlasnika kartice znači da kamatne stope koje plaćate pri svakoj kupnji možda nikada neće dosegnuti najniže vrijednosti.



Odlučite li platiti svoju kreditnu karticu u cijelosti svaki mjesec, imat ćete mnogo dodatnih pogodnosti. WorldPerks visa svojim vjerovnicima s dobrom reputacijom nudi putno osiguranje od nezgode, osiguranje pri najmu automobila i usluge zaštite kupnje.

U prosjeku je APR za kupnju 17,75%. To je nešto više od mnogih drugih viza, ali s WorldPerks Visom prednosti nadmašuju nedostatke. S maksimalnim iznosom od 7500 USD i tisućama dolara u zarađenim zrakoplovnim miljama, WorldPerks Visa izvrstan je izbor za svakog svjetskog putnika i vlasnika dobrog kredita.

Podnošenje zahtjeva za WorldPerks Visa jednostavan je postupak i može se izvršiti online putem njihove web stranice. Ispunjavanje ovih nekoliko jednostavnih koraka i obrazaca omogućit će vam da počnete zarađivati tone zrakoplovnih milja kroz uključene restorane i više! Prijavite se kod WorldPerksa danas i počnite zarađivati svaki put kad potrošite!

7 razina internet marketinga

Autorska prava 2006 Quick Turn Marketing International, Ltd. Ako želite brzo pokrenuti svoj život i svoj posao, morate znati kakav

bugbug

Unaprijedno mrežno umrežavanje – natjerajte druge da čitaju vašu e-poštu Broj riječi: 1339 Sažetak: Primate li e-poštu od ljudi koji

Provjera Vaše kreditne datoteke

Vaš kreditni dosje sadrži opsežne informacije koje vas mogu uništiti ili uništiti kada pokušavate financirati neki predmet, dobiti kreditnu karticu