HEKLANJE

10 taktika povezivanja društvene moći za povećanje MLM prometa na blogu

TEMU APP 100 E KUPON

Popularnost i rangiranje vašeg bloga u izravnoj je korelaciji s brojem web stranica koje na njega povezuju. Ulazne veze na vaš blog govore tražilicama što će pronaći kada posjete vašu stranicu. Ovaj članak govori o deset taktika povezivanja društvene moći Weba 2.0 koje će vam pomoći da značajno povećate promet na svom MLM blogu.

Web 2 marketinške taktike mogu lako stvoriti ozbiljan MLM blog promet. To može biti bilo što od nekoliko stotina posjetitelja do nekoliko tisuća posjetitelja. Morate dosljedno ažurirati sadržaj svog bloga kako biste generirali ponovne posjetitelje.



Koristite web-mjesta društvenih knjižnih oznaka postavljanjem knjižnih oznaka i slanjem priča i članaka. Nemojte slati spam.

Pravi učinak povezivanja društvene moći dolazi kada izgradite veću bazu imovine time što se naš sadržaj prikazuje na mnogo više mjesta nego samo na našim stranicama.

Evo deset najsuvremenijih taktika za ostvarivanje profita uz društvenu moć povezivanja za povećanje prometa na MLM blogu.

1. Pošaljite članke i objave na StumbleUpon.com

Instalirajte gumb na alatnoj traci kada se prijavite i možete “Sviđa mi se” ili “Ne sviđa mi se” bilo koje mjesto ili stranicu koju želite. Možete označiti svoje stranice i također glasati za druge stranice u svojoj niši u svrhu istraživanja.

2. Pošaljite članke i objave na Digg.

Digg je jednostavan za korištenje, a ako je vaš blog na WordPressu, možete dodati dodatak kako bi vaši čitatelji mogli slati vaše članke na Digg.



3. PlugIM.com

Ova stranica u Digg stilu također će vam pomoći da dobijete promet. Potrebno je manje od minute da svoje članke pošaljete ovdje.

4. IM vijesti



Ako imate sadržaj povezan s marketingom, često se šaljite na IM vijesti.

5. Razvijte leće i druge udaljene “satelitske” stranice s dobrim, izvornim sadržajem optimiziranim za ključne riječi. Jedan ključ povezivanja društvene moći leži u Squidoo lećama.

6. Olakšajte vanjskim stranama i društvenim mrežama povezivanje s vašim sadržajem. Link baiting, track back i uvijek dosljedno objavljivanje korisnog i originalnog sadržaja privući će čitatelje. Ako imate WordPress blog, upotrijebite dodatak Tagalize It za stvaranje veza Technorati i IceRocket.



7. Olakšajte označavanje ili označavanje na društvenim mrežama. Stavite tekstualnu vezu “ovo je ukusno” na dno posta i gumb Digg na vrh članka.

8. Odmah počnite sudjelovati u povezivanju društvene moći. Počnite sami pisati blog. Posjetite vodeće forume i pridružite se raspravi.

9. Korisnici vaše stranice koji značajno doprinose sadržaju i publici stranice trebaju biti prepoznati i nagrađeni. Zadržat ćete ove vrijedne članove zajednice na svojoj web stranici i pridobiti vidljive zagovornike svoje stranice vanjskim članovima.

10. Nagradite ulazne linkove na stranice. Što više ulaznih veza vaš blog i stranica generiraju, to bolje. Stvorite stalnu poveznicu za korištenje i citirajte ih na svom blogu. Ovaj jednostavan čin potvrde stvorit će mnogo dobre volje i poveznica.

Povezivanje društvenih mreža relativno je nov, ali moćan način za brzo generiranje ulaznih veza i prometa na vaš MLM blog. Slijedite ove bitne taktike i vidjet ćete značajno povećanje prometa što će dovesti do većeg broja upisa u vašu tvrtku.