HEKLANJE

3 koraka do uspješnih komercijalnih međugradskih tečajeva

TEMU APP 100 E KUPON

Posao znači komunikacija. Komunikacija s vašim klijentima, dobavljačima, bankarima i, što je najvažnije, s vlastitim zaposlenicima i kolegama koji su najčešće izvan ureda sklapajući poslovne dogovore ili ispunjavajući poslovne obveze stotinama milja daleko od sjedišta tvrtke.

Sve to podrazumijeva kontinuiranu komunikaciju koja uključuje praćenje svih sastavnica poslovnog okruženja – kako internog tako i eksternog.



To također znači da značajan iznos vašeg teško zarađenog prihoda ide davatelju telekomunikacijskih usluga na daljinu. Dakle, iznos potrošen u komercijalnoj komunikaciji na daljinu treba vrlo pažljivo pratiti i procijeniti kako bi se osiguralo da je svaki dolar iskorišten na najučinkovitiji način.

Kako bi se postigla maksimalna učinkovitost za dolare utrošene na komunikaciju, potrebno je poduzeti određene dobro isplanirane korake.

Najprije pregledajte podatke o naplati za posljednjih šest mjeseci kako biste saznali koliko ste minuta u prosjeku potrošili na međugradske pozive. Posljednjih šest mjeseci trebalo bi biti poštena mjera vašeg mjesečnog međugradskog telefoniranja. Ovo je dovoljno dugo razdoblje da se uzmu u obzir sve sezonske fluktuacije koje vaše poslovanje može doživjeti tijekom financijske godine.

Sljedeći korak bio bi podijeliti ovaj iznos na područja ili zone koje ste najčešće pozivali. To vam je očito poznato, jer je prostorna komunikacija općenito izravno proporcionalna geografskoj koncentraciji poslovanja. Ova bi vam analiza također pomogla da potvrdite da nema neproporcionalne upotrebe vaše telefonske linije.

Zatim se spustite kako biste saznali prosječno trajanje telefonskog poziva tijekom tog razdoblja.

Dakle, sada imate tri skupa podataka. To su: ukupni broj minuta međugradskog telefoniranja, koncentracija obavljenih poziva po zonama, prosječno trajanje telefonskog poziva.

Zatim pokušajte projicirati buduće zahtjeve za međugradskom telefonijom u vašem poslovanju. Pri izradi ove projekcije uzimate u obzir ne samo svoju sadašnju bazu klijenata i očekivani porast opsega poslovanja s njima, već i očekivani porast vaše baze klijenata i mogućnost ulaska u nova područja. Uvijek osigurajte najmanje 10% jastuka u svim vašim projekcijama.



Možda biste trebali pogledati dalje od tradicionalnih telekomunikacijskih kanala i razmotriti glasovnu T1 uslugu kao alternativu. Ovo je digitalna usluga koja koristi kanale za uspostavljanje glasovnih veza prema potrebi. Ova usluga ima mogućnost korištenja jedanaest takvih kanala istovremeno, što u prijevodu na laički jezik znači da možete održati konferenciju na daljinu s jedanaest osoba istovremeno! Ali ova usluga zahtijeva složenu infrastrukturu i malim ili srednjim komercijalnim subjektima možda neće biti ekonomična.

Bez obzira na veličinu vaše tvrtke ili posla, imajte na umu da je konkurencija između pružatelja usluga komunikacije na daljinu sada postala toliko žestoka da su spremni ići na sve kako bi pridobili svoje klijente. Dakle, budite nemilosrdni dok pregovarate s njima i nemojte se zanositi visokim obećanjima i glatkom prodajom.

Avangate pokreće Affiliates program

Avangate, e-Commerce platforma za elektroničku distribuciju softvera, pokrenula je svoj program za partnere, objavili su danas dužnosnici tvrtke. Veliki dodatak

Kako nanijeti olovku za oči

Nanesite olovku za oči kao profesionalac Mnogi ljudi misle da već znaju kako nanijeti eyeliner, i svakako rade dobar posao.