HEKLANJE

3 načina za privlačenje prometa na vašu web stranicu

TEMU APP 100 E KUPON

Potrebni su vam ciljani internetski promet i prodaja kako bi vaše internetsko poslovanje preživjelo. Evo tri načina na koje možete povećati promet i povećati prodaju na svojoj web stranici.

Vaša web stranica je spremna. Stoji tamo dok čekate da netko dođe na vašu stranicu, provjeri vaše proizvode i da, nadamo se, nešto naruči! Međutim, prošli su mjeseci i postajete stvarno frustrirani. Vaši proizvodi se ne prodaju i gubite novac.



Ono što vam treba je malo internetskog prometa. Nažalost, internetski promet ne dolazi samo bez vašeg rada na reklamnom i marketinškom aspektu vašeg e-poslovanja. Ako biste samo nastavili čekati bilo kakav promet, vaša će web stranica završiti pokopana od strane web stranica vaše konkurencije.

Vaš krajnji cilj je generirati ciljani tržišni promet. Vaš cilj je pridobiti interes vaših ciljnih potrošača i dovesti ih na vašu web stranicu. Postoji mnogo načina na koje možete generirati promet. Ispod su tri načina na koje se možete zaposliti.

Broj 1: Optimizacija tražilica

Ako ljudi pretražuju putem glavnih tražilica, upisuju prirodne ključne riječi i pojavi se vaša web stranica, velike su šanse da možete očekivati više prometa na web stranici nego što možete podnijeti. Ovo je vaš krajnji cilj — visoko rangiranje na svakoj tražilici na internetu.

Međutim, to se ne događa preko noći. Za postizanje ovog cilja potrebno je puno vremena i truda. Vaš je cilj učiniti da se vaša prisutnost osjeti i postane poznata na internetu tako da postanete jedno od prvih mjesta na stranici s rezultatima kada se postavi upit ključne riječi. Kao takav, možete pokušati napuniti svoje web mjesto člancima koji odražavaju relevantne ključne riječi.

Imajte na umu da SEO zahtijeva vrijeme. Stoga je preporučljivo upotrijebiti više metoda za stvaranje više web prometa. Međutim, uvijek možete pokušati kupiti promet od dobavljača kako biste generirali posjete web stranicama. Možete kupiti promet s Googleovim i Yahooovim programom plaćanja po kliku. Ono što trebate učiniti je odrediti i identificirati moguće ključne riječi vašeg ciljanog tržišta i dati ponudu za te riječi ili fraze. To bi moglo biti skupo, ali bi stvorilo pogotke. Naravno, tu nije kraj. Za početak morate zadržati interes kupaca zanimljivom web stranicom.

Broj 2: Sindicirajte svoju stranicu



Postoje mnoge web stranice koje bi omogućile spaljivanje hrane. Morali biste stvoriti Really Simple Syndication (RSS) feedove koji bi povezivali vaš sadržaj i blog s drugim web stranicama.

Ipak, pobrinite se da na svom blogu dajete informativne i zanimljive informacije. RSS izvori mogu povećati posjećenost web-mjesta, ali neće generirati profit ili potencijalne kupce, ako je vaše web-mjesto uistinu bljutavo i dosadno

Broj 3: Stvorite koristan, informativan i zanimljiv sadržaj članka



Opet, nije važno generira li vaša web stranica tisuće posjeta. Također nije važno ako iznenada vaše web mjesto generira više prometa nego što biste mogli podnijeti. Ono što je stvarno važno je da zarađujete profit od ovog prometa.

Svojim potencijalnim kupcima morate pružiti kvalitetan web sadržaj. Sadržaj bi trebao odgovarati njihovim potrebama. Napišite što više članaka ili unajmite nekoga da ih napiše umjesto vas ako želite. Svojim klijentima morate pružiti informacije o tome kako riješiti njihove probleme. Neka vaši članci budu svježi, ažurirani i relevantni za potrebe ili probleme vaših kupaca.

Imgur – podjelimo svoje slike

Vrlo jednostavna stranica pomoću koje potpuno besplatno možete uploadati vaše slike, te ih potom podijeliti s prijateljima, zalijepit na forum

Posao… Riječ je o ljudima

Vođenje poslovanja je po prirodi međusobno ovisno. To je rezultat višestrukih interakcija između više dionika svaki dan. Dionik je osoba