HEKLANJE

3 načina za promociju vaše web stranice Promocije

TEMU APP 100 E KUPON

Promocije web stranica neki su od najlakših i isplativih načina za promociju vašeg poslovanja. Postoji mnogo načina da to učinite i dovedete kvalitetan promet na svoju stranicu. Uvijek zapamtite da je vaša web stranica poput vašeg prodajnog izloga. Prije nego što počnete s promocijama, pobrinite se da vaša web stranica izgleda profesionalno. Također bi trebao imati dobar zanimljiv sadržaj u kojem će vaši posjetitelji uživati. Dobro prodajno pismo ključno je za vaš poslovni uspjeh. Također bi trebao imati informativnu stranicu i obrazac za kontakt s vama.

Jedna od prvih promocija web stranica koju ćete učiniti jest poslati svoju stranicu tražilicama. Da biste to učinili trebali biste:



Napišite zanimljiv sadržaj web stranice koji je optimiziran. Napišite razne članke o različitim aspektima vašeg poslovanja. Uključite recenzije proizvoda jer su one vrlo popularne i pomoći će vam da prodate svoje proizvode. Optimizirati znači učiniti vaš sadržaj ključnim riječima bogatim, ali ne i pretrpanim. Da biste to učinili, morate istražiti ključne riječi za svoju tvrtku. To možete učiniti na goodkeywords.com

Umetnite Meta oznake u svoj HTML: Danas su dobar naslov i opisne Meta oznake ono što se računa. Ovo su samo mali dijelovi HTML-a koji vode robote tražilice i daju im informacije koje mogu vratiti u svoje baze podataka u svrhu indeksiranja.

Pošaljite svoju stranicu: najveće tražilice su Google, Yahoo i MSN. Sada morate platiti za slanje na Yahoo, ali ostala 2 su besplatna. Nakon što obnovite svoje veze, vrlo je vjerojatno da ćete svoju web stranicu pronaći na Yahoou bez plaćanja. Kada se prijavite na ove 3 tražilice, zapravo se ne morate slati ni na jednu drugu. Google je najveći, Yahoo drugi, a MSN treći po veličini i učinkovitosti. Dobro je težiti prvih 10 pozicija ili prvoj stranici ovih tražilica.

Druga stvar koju trebate učiniti je postaviti blog. Blog je mali dnevnik koji se svakodnevno piše. Pišite kratke zanimljive blogove u kojima će vaši posjetitelji uživati. Uvijek ne zaboravite napraviti jednu vezu koja vodi natrag na vaše stranice sa sadržajem. To može biti novi članak ili potpuno novi proizvod. To se može učiniti na blogspot.com. Ova stranica pripada Googleu i redovito je indeksiraju njihovi Google botovi. To znači da će botovi pratiti vaše veze i pronaći vaše stranice sa sadržajem na vašoj web stranici. Na ovaj način novi sadržaj možete indeksirati unutar 48 sati.

Distribucija članaka je jednostavna i vrlo moćna. Opet, možete napisati nekoliko dobrih članaka o različitim temama koji će privući različite segmente vaše tržišne niše. Koristite uslugu ili softver za njihovu distribuciju. Dodijelite prava ponovnog ispisa cijelom web-sadržaju članka, kao i onima koje distribuirate. Ne zaboravite upotrijebiti nekoliko biografija kako biste ciljali pravu publiku. Uz dovođenje toplih posjetitelja spremnih za kupnju uz distribuciju članaka, također ćete nakupiti vrijedne povratne veze. To će vam pomoći da dobijete bolju poziciju u tražilicama.

Zahtjev za kredit

Današnji život je prilično skup i često nemamo toliko gotovine sa sobom da kupimo stvari potrebne za naše potrebe. Čak