HEKLANJE

4 načina da zadržite interes kupaca za marketing na tražilicama

TEMU APP 100 E KUPON

Smjernice za održavanje interesa kupaca za vas

Marketing putem tražilica način je na koji vaša tvrtka privlači i održava interes potrošača za vaše proizvode i/ili usluge. Pravilnim uključivanjem ovih smjernica u vaš web dizajn vaše će tržište odgovoriti.



Privucite svoju publiku

Što se tiče pisanih informacija na vašoj stranici, želite se obratiti svojoj publici. Na primjer, ako je vaša web stranica namijenjena djeci, ne biste koristili velike ili složene riječi, ili u drugoj krajnosti, ako su vam ciljani računalni inženjeri, želite pisati na njihovoj razini. To će osigurati da privučete pravu publiku i da se vaš sadržaj odnosi na vaše tržište. Ova je smjernica najvažnija i naglašenija tema za marketing na tražilicama. Ako informacije i sadržaj ne osmislite prema ciljanoj publici, sigurno neće biti uspjeha.

Dajte razlog za djelovanje

Nakon što ciljate svoju publiku, dajte im razlog da djeluju sada umjesto kasnije. To se može učiniti ponudom besplatnih proizvoda ili dostavom uz kupnju ili ponudom pretplate na bilten s čestim popustima i aktualnim informacijama. S ovom vrstom marketinga putem tražilica želite biti sigurni da vaši poticaji nisu pretjerani, što znači da je prodaja vrhunac marketinga, ali ne bi trebala preuzeti cijelu vašu web-lokaciju.

Ponudite konkurentske prednosti

Istražite i saznajte kako se vaši konkurenti oglašavaju na svojim stranicama. Iskoristite to u svoju korist tako što ćete pronaći što radi, a što ne. To može ići sve do postavljanja na webu, dizajna i sadržaja. Gledatelje više privlače slike i umjetnost nego tekstualne veze. Ostanite vjerni svom brendu dok dizajnirate konkurentne i jedinstvene oglase.

Uključite ključne riječi



Ključne riječi su važne kada potrošači pretražuju tražilice. Ponovno istražite i pogledajte koje se ključne riječi koriste za najbolje rezultate pretraživanja vaših konkurenata. Zapišite ih i primijenite na sadržaj i dizajn svojih web stranica. Što je više ključnih riječi postavljeno na vašoj stranici, veća je vjerojatnost da ćete postići bolje rezultate pretraživanja. Za daljnju optimizaciju ključnih riječi pogledajte moj članak Jednostavne osnove optimizacije za tražilice.

Kada dizajnirate svoje web mjesto, razmišljajte jednostavno i jasno. Nitko ne voli letimično pregledavati beskonačan tekst ili ga ometaju velike reklame. Privlačenje publike, davanje razloga, nuđenje konkurentskih prednosti i uključivanje ključnih riječi izvrsne su smjernice za optimizaciju vašeg tržišta.

Reputacija partnera

Započnimo tako što ćemo reći da se za svaku dobru stvar izrečenu o affiliate marketingu kaže deset negativnih stvari. To

Adsense dobar ili loš?

Često sam razmišljao o ovom pitanju? Evo mojih osnovnih misli o složenoj temi. Većina web stranica koje posjećujem ima pokrenut