HEKLANJE

Lasersko uklanjanje dlačica – postupak

TEMU APP 100 E KUPON

Lasersko uklanjanje dlačica najnovija je metoda uklanjanja dlačica. Brojne su prednosti laserskog uklanjanja dlačica. Najveća prednost je sloboda uklanjanja dlačica s različitih dijelova tijela.

Lasersko uklanjanje dlačica i dijelovi tijela koji se mogu tretirati – Osim regije oko očiju, laserom možete tretirati cijelo tijelo. Ne morate više brinuti o uklanjanju dlačica s bikinija, leđa, nogu, ramena, ruku ili bilo kojeg drugog dijela tijela. Laserom se mogu sigurno ukloniti dlake sa cijelog tijela osim regije blizu očiju.



Lasersko uklanjanje dlačica i njegove nuspojave- Većina najnovijih lasera ne daje nuspojava osim crvenila i oteklina koje traju nekoliko dana. Ako ste tamnoputa osoba, morate razgovarati s tehničarom i liječnikom o opremi koju imaju i mogućim nuspojavama na vašoj koži nakon laserskog uklanjanja dlačica.

Lasersko uklanjanje dlačica i broj tretmana – dlačice rastu u ciklusima. Stoga morate povremeno uklanjati dlake. Sve dlake s nekog područja ne mogu se ukloniti odjednom. Vaš tehničar će vas savjetovati o intervalu između svakog ciklusa. Obično možete očekivati uklanjanje dlačica u tri tretmana.

Lasersko uklanjanje dlačica i rezultati – iako laser ne uklanja dlačice trajno, daje dugotrajne rezultate. Kosa koja ponovno izraste bit će finija i manje obojena. možete bezbolno ukloniti dlake s problematičnih dijelova tijela, a postupak nije jako bolan iako se može koristiti anestetik. Provjerite je li tehničar kojeg odaberete visoko obučen. To je od primarne važnosti za uklanjanje dlačica laserskim uklanjanjem dlačica.

Ovaj je članak samo u informativne svrhe. Ovaj članak nije medicinski savjet i nije zamjena za profesionalni medicinski savjet. Obratite se svom liječniku za svoje zdravstvene probleme. Slijedite savjete navedene u ovom članku samo nakon savjetovanja s liječnikom. Autor nije odgovoran za bilo kakav ishod ili štetu proizašlu iz informacija dobivenih iz ovog članka.

Povoljna tvrtka za čišćenje

Kada razmišljate o ulasku u bilo koji posao, cijene koje naplaćujete moraju biti pristupačne, a da pritom ne potcjenjujete svoju