HEKLANJE

Kreditne kartice zrakoplovnih prijevoznika – vodič “Kako”.

TEMU APP 100 E KUPON

Danas su dostupne mnoge kreditne kartice zrakoplovnih kompanija, ali na vama je da zaradite što više milja/bodova. Naći ćete kako zaraditi bonus milje, iskoristiti poslovne troškove u svoju korist i kako normalne kupnje/proračunske troškove pretvoriti u milje/bodove. Razmotrimo detaljnije kako povećati potencijal zarade svoje kartice.

Bonus milje/bodovi



Neke kreditne kartice zrakoplovnih kompanija dat će novom vlasniku kartice bonus milje za odabir njihove kartice ili čak dati duple milje/bodove kada kupite zrakoplovne karte. Malo istraživanje o tome što svaka kartica nudi prije podnošenja zahtjeva može vam uštedjeti ne samo na kamatama i naknadama, već i na stvarnim miljama/bodovima. Zapravo, kreditne kartice nekih zrakoplovnih kompanija nude čak 25 000 milja samo za odabir njihove kartice! Malo istraživanja u ovom području svakako će vam biti od koristi u dobivanju najviše milja/bodova što je brže moguće.

Dvostruke milje/bodovi

Još jedan način brzog dodavanja milja/bodova na vaš račun je primanje dvostrukih milja/bodova za kupnju zrakoplovnih karata. Provjerite hoće li kompanije koje izdaju kreditne kartice avioprijevoznika za koje ste zainteresirani udvostručiti milje/bodove za trošak kupnje redovne naknade za kartu. Ako često putujete zbog poslovnih ili osobnih razloga, ove vrste kredita za milje/bodove mogle bi se stvarno brzo zbrojiti.

Poslovni troškovi i ulaznice

Kao vlasnik tvrtke, možete koristiti svoju zrakoplovnu kreditnu karticu za poslovne troškove i skupljati milje kako biste nadoknadili troškove zrakoplovnih karata svojih zaposlenika za njihova poslovna putovanja.

Za osobnu korist, drugi pristup je naplatiti poslovne troškove na vašu kreditnu karticu za zračne milje koje će vam na kraju nadoknaditi vaš poslodavac. Kada primite putni ček od svog poslodavca, provjerite jeste li platili dug do datuma dospijeća i imat ćete milje/bodove zarađene za dobro zasluženi odmor!

Zaradite maksimalan broj milja/bodova i smanjite troškove kamata



Budući da mnoge kreditne kartice za zračne milje imaju višu kamatnu stopu od ostalih kartica, kako biste najučinkovitije koristili svoju kreditnu karticu zračnog prijevoznika bez nepotrebno visokih kamata:

1) Koristite svoju karticu za kupnju što je više moguće artikala; uključujući plaćanje mjesečnih računa bez prekoračenja uobičajenih mjesečnih troškova koji su već predviđeni proračunom;

2) Odmah podmirite sva dugovanja kada stigne izvod vaše kreditne kartice.



Što će se time postići?

1) Kredit će vaš račun s maksimalnim brojem milja/bodova bez naplate visokih kamata;

2) Budući da brzo skupljate milje/bodove, možete uživati u nagradi odlaska na više putovanja ili na egzotičnije odredište nego samo povremenom upotrebom svoje kreditne kartice za zračne milje.



Nagrade

Postoji toliko mnogo načina na koje možete iskoristiti prednosti svoje kreditne kartice za zračne milje, od uštede novca za poslovne troškove, do toga da konačno možete otići na odmor iz snova, do toga da svoje dijete dovedete kući s fakulteta ili živite daleko. . . neograničene upotrebe. . . neograničeni snovi. . .

Zaključak

O vama ovisi koliko brzo se zbrajaju vaše nagradne milje/bodovi. Ove su ideje vrlo jednostavne, ali ako se pravilno koriste, dat će vam maksimalnu korist uz minimalne troškove. Evo kratkog popisa za vašu referencu: 1) Samo istraživanje može dodati do 25.000 milja na vašoj novoj kartici; 2) Dodajte nekoliko milja od kupnje zrakoplovnih karata; 3) Poslovni troškovi – stvarni poslovni ili osobni poslovi mogu se koristiti za nadoknadu budućih poslovnih troškova ili koristiti za omogućavanje osobnih putovanja. 4) Konačno, pretvaranje jednostavnih troškova dnevne kupnje/proračunskih izdataka u milje/bodove pružit će vam nebrojene prilike za zarađivanje milja i bodova. Mislim da ćete sigurno uvidjeti da će vam ove metode omogućiti brzo zarađivanje milja i bodova s vašom novom kreditnom karticom zrakoplovne tvrtke.

Putovanje

Putovanje je ono što nas opušta i što svatko priželjkuje. Barem jednom na godinu ljudi se odluče na odmor, putujući