HEKLANJE

5 brzih i jednostavnih savjeta za prodaju digitalnih fotografija putem interneta za maksimalnu zaradu

TEMU APP 100 E KUPON

Prodaja digitalnih fotografija (zaliha fotografija) može biti izvrstan način za dodatnu zaradu, a jednostavna je poput popisa dostupnih digitalnih fotografija na web stranici burzovne agencije. Ne treba vam oduzeti previše vremena, a moglo bi zaraditi nešto novca od nekih slika o kojima ste možda razmišljali da ih izbrišete. Za početak evo 5 brzih i jednostavnih savjeta za online prodaju digitalnih fotografija.

1) Pronađite foto agenciju voljnu izložiti vaše digitalne fotografije na prodaju. Pretražite Google (ili vašu omiljenu tražilicu) za izraz kao što je “prodaja vaše fotografije”, “agencija za fotografije” ili “prodaja digitalne fotografije”. Otvorite li poveznice u novom prozoru, moći ćete usporediti uvjete, naknade i zahtjeve agencija.



2) Odaberite agenciju koju želite koristiti za prodaju digitalnih fotografija, a zatim se prijavite. Vjerojatno ćete morati potvrditi svoju adresu e-pošte, a možda ćete morati pričekati da potvrdite druge pojedinosti kako biste zaštitili agenciju za digitalne fotografije od mogućih kršenja autorskih prava i osigurali da vaša privatnost nije narušena od strane nekoga tko lažno koristi vaše podatke.

3) Pregledajte svoje dostupne zalihe digitalnih fotografija za prodaju (zalihe fotografija jednostavno znače one koje imate na zalihama na tvrdom disku). Odaberite neke od najboljih u pogledu subjekta, jasnoće i privlačne kvalitete jer ne želite stavljati loše uzorke koji nemaju šanse za prodaju.

4) Učitajte najbolje svoje digitalne slike na odabranu web-stranicu agencije, to će se razlikovati od web-mjesta do web-mjesta, ali većina će biti jednostavna poput praćenja mrežnih uputa i pregledavanja mape digitalnih fotografija i fotografije koju želite prodavati online. Pritisnite gumb za prijenos i tada ćete imati svoju digitalnu fotografiju u svom mrežnom portfelju.

5) Budite strpljivi, nakon što imate neke digitalne fotografije na popisu za prodaju, navedene u odgovarajućim kategorijama, trebate sjediti i čekati nekoga tko traži fotografiju u vašoj kategoriji. Pod uvjetom da ste posjetili web mjesto agencije koje je popularno među izdavačima koji traže stock fotografije, uskoro biste trebali moći prodavati svoje digitalne fotografije online.

Postoji mnogo više od mogućnosti uspješne prodaje digitalnih fotografija na mreži, ali ovih 5 osnovnih koraka pomoći će vam da počnete. Nakon što prodate prve svoje digitalne fotografije, vidjet ćete koliko to može biti jednostavno, a zatim ćete možda htjeti potražiti dodatne informacije, ali za sada samo počnite s gornjim koracima i provjerite može li prodaja digitalnih fotografija na mreži raditi za vas.

CNN započeo s radom

Međunarodni informativni kanal Cable News Network (CNN), osnovan od strane američkog medijskog poduzetnika Teda Turnera, započeo je s emitiranjem 1980.

Izbjeljivanje zubi i osjetljivi zubi

Izbjeljivanje zubi za postizanje tog “savršenog” osmijeha u posljednje je vrijeme postalo iznimno popularno. Međutim, postoji cijena koja se mora