HEKLANJE

5 dobrih razloga za korištenje Yahoo grupa za pokretanje vlastitog ezina

TEMU APP 100 E KUPON

Poslužitelji popisa i softver za posluživanje popisa mogu biti POTPUNA NOĆNA MORA. Vjeruj mi, znam…

Ako ste novi u internetskom marketingu, ili ste tek novi u načinu poslovanja na webu, i postoje sve te druge stvari koje morate naučiti i razmisliti o njima, postoji pet JAKO dobrih razloga da za sada ostavite na miru softverske sustave za posluživanje komercijalnih lista i jednostavno koristite Yahoogroup će obaviti sav posao umjesto vas.



1. SVI ZNAJU…

… što je Yahoogroup, pa čak i ako ne, uskoro će ga pokupiti. Korištenjem Yahoogroups ulazite u dugo, dugo uspostavljenu instituciju koja je globalno poznata i kojoj se vjeruje; ovo će puno lakše natjerati ljude koji vas zapravo još ne poznaju da se pretplate na vaš ezine ili newsletter.

2. Yahoo grupe su vrlo jednostavne.

Čak i za apsolutne početnike, Yahoo grupe je lako postaviti i njima je lako upravljati. Ne morate brinuti o hirovima AOL e-pošte, postupcima dvostrukog uključivanja, deklaracijama protiv neželjene pošte, značajkama otkazivanja pretplate ili bilo čemu od toga, sve se brine za vas. Također dolaze s malim okvirima za prijavu i gumbima, a administratorsko sučelje, iako nije baš intuitivno, uskoro se može razraditi pokušajem i pogreškom.

3. Yahoogroups poruke ne bivaju uhvaćene u filtrima neželjene pošte.

Spam filtri su BIČ e-zinova i dostave e-pošte. Kada svoje poruke šaljete putem sustava dostave Yahoogroups, to nije problem; budući da je Yahoo takva mega zvijer, ima svoje iznimke u uglavnom svim filterima neželjene pošte poznatim čovječanstvu i vaše poruke ĆE barem stići do svojih primatelja.

4. Yahoo grupe imaju korisne dodatne značajke.



S Yahoogroupom možete puno učiniti ako ste voljni potrošiti neko vrijeme na to. Web veze, atraktivna grupna stranica, knjižne oznake, preuzimanja datoteka i još mnogo toga dostupno je web poduzetniku početniku za optimiziranje i korištenje, pritom jednostavno.

5. Yahoo grupe su BESPLATNE.

Dobro, grupne poruke nose reklame treće strane, ali to je vrlo mala cijena za pristup sustavu koji može lako i vrlo elegantno opsluživati stotine tisuća poruka, koji je pouzdan i stabilan i tako poznat. Osim toga, nema naknada za postavljanje, nema tekućih troškova i tu je za vas kad god to želite.



Kada ste spremni za to, možete izvesti svoj popis i staviti ga na vlastite osobne sustave poslužitelja komercijalnih popisa, zajedno s tehničarima koji se brinu o svemu iza kulisa – do tada, a ako to niste učinili prije, jednostavno korištenje Yahoogroups za isporuku ezine stvarno je dobar način da počnete sa svojim ezine i izgradite svoju bazu pretplatnika.

Recite da izbjeljivanju zubi

U redu, priznajem. Tek sam sada saznao za prisutnost tretmana za izbjeljivanje zubi na tržištu. Prije ove minute, bio sam