HEKLANJE

Recite da izbjeljivanju zubi

TEMU APP 100 E KUPON

U redu, priznajem. Tek sam sada saznao za prisutnost tretmana za izbjeljivanje zubi na tržištu. Prije ove minute, bio sam jedan od nesretnih milijuna koji su žalili zbog činjenice da ste jednom rođeni sa žutim zubima – ili stečeni – zauvijek osuđeni na njih. Možete samo zamisliti moju radost kada sam saznao da zapravo postoji nešto što se zove izbjeljivanje zubi. I stvarno radi!

Ako se pitate što je tako loše u žutim zubima, pogledajte se još jednom u ogledalo i recite mi otvoreno – što je tu tako lijepo? Između žute i bijele, zašto ne odabrati sjajne zube? Zašto i dalje patiti sa žutim zubima kada tretmani za izbjeljivanje zubi to mogu pretvoriti u nešto što bi moglo parirati Snjegujinoj koži?



Prednosti odlaska na tretman izbjeljivanja zubi su beskrajne. Razgovarajmo o izgledu. Htjeli vi to ili ne, dobar izgled važan je u ovom svijetu. Može otvoriti vrata koja su prije bila zatvorena blizu vas. A imati sjajne bijele zube dio je dobrog izgleda. Bez obzira na to što imate gotovo najbolju strukturu lica još od Audrey Hepburn i što ste blagoslovljeni figurom poput Barbie, sa žutim zubima, još uvijek vas se ne smatra lijepom.

Osim izgleda, postoje i prednosti u karijeri u kojima možete uživati kada odete na tretman izbjeljivanja zubi. Poslodavci su uvijek u potrazi za zaposlenicima pristojnog izgleda koji bi mogli biti predstavljeni kao modeli na koje se mogu ugledati. Bijeli zubi često se shvaćaju kao znak odgovornosti jer je dobra briga o zubima prilično težak – i često podcijenjen i potcijenjen – zadatak, a također se vidi i kao pokazatelj da je netko slobodan od poroka, posebno nikotina.

Ako ste sada skloni reći da tretmanima izbjeljivanja zubi, evo opcija koje su vam dostupne.

Profesionalni tretmani izbjeljivanja zubi – Kad kažem profesionalni, to znači da dopustite stomatologu da preuzme tretman izbjeljivanja zubi od točke A do Ž. To također može značiti redovite posjete klinici dok ne postignete odgovarajući ton izbjeljivanja za svoje zube. Učinci tretmana profesionalnog izbjeljivanja zubi bolji su od tretmana uradi sam, ali su i skuplji.

Tretmani izbjeljivanja zubi učinite sami – kao što već možete zaključiti iz samog naziva, to je nešto što možete postići sami. Učinci mogu varirati, ovisno o vašoj sposobnosti da točno slijedite upute i o količini otopine za izbjeljivanje koja se koristi u tretmanu. Jeftiniji od profesionalnog tretmana.