HEKLANJE

5 jednostavnih koraka do popravka kredita

TEMU APP 100 E KUPON

Dogodio se nesretan slučaj i do grla ste zaglibili u lošu kreditnu sposobnost. Čini se da je popravak kredita potreba vremena. Potreban vam je skok s dupinom da se oslobodite okova bankrota, a ostali ste bez ideja. Krcati ste bankovnim obavijestima i upozorenjima. Kako se nosite s ovom stresnom lošom kreditnom sposobnošću? Vi ste samo laik i bankrot vam može iskopati noćne more. Ovo ti stvarno ide na živce. Pa, sam osjećaj se čini smrdljivim. Osjećaj je jadan ako imate lošu kreditnu sposobnost i trebate brzi vodič za popravak kreditne sposobnosti.

Nekoliko korisnih savjeta, dobro upijenih, može podići obrve i razgibati čeljust. Oni vam mogu dati razlog za osmijeh i mogu vas vratiti na pravi put. Ali samopomoć bi mogla biti najbolja pomoć. Ne trebaš biti depresivan. Loša kreditna sposobnost može se popraviti kroz nekoliko sustavnih koraka i nakon nekog vremena učiniti vas kreditno sposobnima.



Vodič u 5 koraka za popravak kredita

1. Dobivanje vaših kreditnih izvješća
Postoje tri glavna kreditna državna odjela koja reguliraju ove kreditne funkcije. TransUnion, Experian i Equifax. Morate istražiti i saznati njihova mišljenja o vašem slučaju konkretno. Sva je prilika da sva tri imaju različita gledišta. Oni koji su u stečaju traže popravak kredita moraju se prijaviti samo jednom određenom uredu na koji su se pretplatili. Stoga se ljudi s lošom kreditnom sposobnošću ne moraju javljati svoj trojici. Možete dobiti izvješća od sve tri za $9 svaki i možete ih dobiti besplatno ako vam je uskraćeno osiguranje, posao ili kredit zbog loše kreditne sposobnosti. Možete ih dobiti u roku od 60 dana nakon odbijanja. Najznačajniji izvještaj možete uzeti u obzir kao opciju.

2. Pregledajte izvješća

Nakon što dobijete izvješća provjerite ih u svakom kutku i kutu za bilo kakve pogreške. Izvješća mogu biti pogrešna jer ovi uredi ne provjeravaju podatke koje su im dale kreditne tvrtke. Obavezno potražite sve zastarjele podatke i pogrešne evidencije računa. Budite dovoljno mukotrpni dok organizirate i pripremate sporne točke. Ako tu ima bilo kakvih pogrešnih točaka, možete ih ispraviti svojim dobrim navikama i pravovremenim izdavanjem računa te se boriti protiv bankrota.
3. Prijava spora
Prijavite sporne točke kreditnom uredu nakon što temeljito pripremite popis pogrešaka i njihovo pravilno obrazloženje. Ne zaboravite čuvati popratne dokumente, pisma, dokaze o identitetu, dokaze o adresi i druge važne dokumente koji mogu pomoći u ispravljanju vaših pogrešaka. Zatim ih morate poslati kreditnom tijelu da ispravi pogreške.

4. Riješite lošu kreditnu sposobnost i pobjegnite od bankrota
Možete se poslužiti raznim tehnikama okrupnjavanja i preporučiti banci da vam smanji rate. Također možete uzeti razne kreditne kartice i diverzificirati rizike.

5. Pokažite svoju kreditnu sposobnost
Možete se obratiti benzinskim crpkama, bankama, poduzećima, trgovinama itd. koji imaju vaše prethodne dokaze o kupnji i likvidnosti. Možete ih proslijediti uredu, steći njihovo povjerenje i popraviti kredit.