HEKLANJE

Koji je pravi tretman za uklanjanje dlačica za vas?

TEMU APP 100 E KUPON

Evo što se prvo morate zapitati o tretmanima uklanjanja dlačica:

Gdje se dlaka uklanja? I općenito i specifično određuju koje područje ili sva područja treba tretirati.



Koja će vam razina intenziteta biti potrebna? Za neke, nasljedni čimbenici pridonose rastu, stopi ponovnog rasta kao i gustoći kose. Odredite imate li situacija u kojima ćete vjerojatno trebati više tretmana nego drugima.

Možete li izdržati malo boli? Neki od tretmana uklanjanja dlačica koje imate zahtijevaju određenu bol. Na primjer, depilacija voskom i elektroliza dvije su metode uklanjanja dlačica koje možete razmotriti. No, oboje stvaraju određenu bol, iako je prilično privremena. Možeš li to podnijeti?

Koliki budžet imate za tretmane uklanjanja dlačica? Oni mogu biti prilično skupi i mogu zahtijevati nekoliko tretmana, što ih čini još skupljima nego što ste mislili. Što možete učiniti kako biste uklonili dlake s tijela? Što si možete priuštiti potrošiti na tretmane? To će u konačnici odrediti koju ćete metodu koristiti za uklanjanje dlačica. Jedan primjer je lasersko uklanjanje dlačica. Učinkovito uklanjanje dlačica koštat će vas nekoliko tisuća dolara jer će vam trebati nekoliko tretmana.

Želite li trajno ili privremeno uklanjanje dlačica? Ako tražite dugoročne rezultate, najbolje metode koje biste trebali razmotriti su tretmani laserskog uklanjanja dlačica kao i tretmani elektrolizom. Obje su se pokazale značajnim u svojim sposobnostima uklanjanja dlačica. Oni to čine tako što uništavaju sposobnost folikula da proizvode kosu. To ih čini što trajnijima. Nijedna metoda nije 100% točna za sve, ali ovo je najbolja trajna metoda izbora.

Odaberite metodu koja najbolje odgovara vašim potrebama. Dok se trajna rješenja čine kao pravi put, ako si to ne možete priuštiti, onda pogledajte u drugom smjeru. Odaberite tretman za uklanjanje dlačica koji odgovara svim vašim potrebama.

Postoji mnogo internetskih izvora koji vam mogu pomoći s informacijama o uklanjanju dlačica.

Boje za kosu

Ukoliko niste zadovoljni vašom bojom kose ili njenim izgledom, posavjetujte se sa vašim frizerom oko toga da promjenite boju kose