HEKLANJE

5 važnih savjeta o tome kako izgraditi profesionalnu web stranicu

TEMU APP 100 E KUPON

Autorsko pravo 2006. Nikki Mhlanga

S pojavom interneta, mnoge poslovne transakcije obavljaju se online. Gotovo svaka tvrtka danas ima web stranicu.



Iako će neki kupci otići u trgovinu kupiti proizvod iz trgovine, oni prvo kupuju ono što traže i uspoređuju cijene na mreži. Sada je gotovo imperativ da svaka tvrtka mora imati web stranicu.

Bez obzira posjedujete li kućnu internetsku tvrtku bilo koje vrste ili ste vlasnik trgovine u svom mjestu ili gradu, potrebna vam je web stranica koja će potencijalnim kupcima dati do znanja da postojite i da nudite proizvode ili usluge ili poslovne prilike za koje bi oni mogli biti zainteresirani .

Ako nemate web stranicu, onda niste zastupljeni na najvećem i najpopularnijem mediju komunikacije današnjice.

Koje savjete morate uzeti u obzir kako biste izgradili profesionalnu web stranicu koja će učinkovito promovirati vaše proizvode ili usluge i potaknuti posjetitelje da stvarno kupuju od vas?

Dobro predstavljena web stranica: važna je web stranica urednog i profesionalnog izgleda. Vaša je web stranica izlog vaše trgovine i morate stvoriti vrlo dobar prvi dojam, inače gubite potencijalne kupce.

Web-mjesto koje je jednostavno za navigaciju: postoji velika konkurencija, a postoje tisuće drugih tvrtki i web-mjesta među kojima kupci mogu birati. Kupci očekuju učinkovitu web-stranicu laku za navigaciju na kojoj mogu jednostavno i brzo dobiti ono što traže.

Morat ćete imati jasno postavljen pregled sadržaja na vašoj web stranici koji je jednostavan za korištenje i jednostavan. To znači da informacije i slike proizvoda koje nudite moraju biti lako pronaći u odjeljku za kupovinu na vašoj web stranici; i moraju biti vrlo jasni za gledanje. Također je važno da se vaše stranice brzo učitavaju i da imate sve mogućnosti za ispunjavanje narudžbenice i plaćanje proizvoda ili usluga.



Koristite tehnike koje potiču pregledavanje i impulzivnu kupnju: Predstavite svoju web stranicu na takav način da svaki posjetitelj ili kupac ima priliku kupiti više. Uključite recenzije proizvoda ili povratne informacije zadovoljnih kupaca o vašim proizvodima tako da posjetitelje potaknete na kupnju. Uključite neke komentare o ključnim prednostima proizvoda. Ako prodajete širok asortiman proizvoda, pored bilo kojeg glavnog proizvoda, uključite i neke druge komplementarne proizvode koji bi kupcu mogli zatrebati.

Imajte svoje podatke za kontakt na svojoj stranici i uvijek budite dostupni: usluga nakon kupnje je vrlo važna, posebno za online transakcije. Stoga je ključno da korisnici znaju tko ste i kako vas mogu kontaktirati nakon što obave kupnju ili ako trebaju dodatne informacije o vašem proizvodu ili usluzi prije nego što se odluče na kupnju. Vaši podaci za kontakt trebaju biti jasno vidljivi na vašoj stranici.

To će također pomoći povećati njihovo povjerenje u poslovanju s vama. Također je važno da barem jednom dnevno provjerite e-poštu svoje web stranice u slučaju da nekom korisniku treba pomoć. Vaša web stranica je vaša trgovina koja radi puno radno vrijeme 365 dana pa ćete morati biti dostupni prema potrebi kako bi vaše poslovanje teklo glatko, a vaši kupci zadovoljni. Zadovoljan kupac je potencijalni povratni posao za vas.



Uključite obrazac za povratne informacije: važno je da stalno poboljšavate svoju web stranicu ili proizvode/usluge, a to možete postići postavljanjem obrasca za povratne informacije na svoju web stranicu. Obrazac za povratne informacije daje vašim kupcima alternativni način da dođu do vas, a također vas informira o tome što kupci misle o vašim proizvodima i uslugama.

Da biste maksimalno povećali online prodaju svoje tvrtke, trebat će vam dobro prezentirana web stranica koja će potaknuti vaše posjetitelje da kupe proizvode ili usluge koje nudite.

Blogirajte svoju tvrtku

Što je blog? Termin je skovan 1999. godine, a danas Websterov rječnik definira blog kao „dnevnik; osobni kronološki zapis misli

Zarada na Glovo

Pozdrav svima, otvorio sam paušalni obrt. Radim preko platforme Glovo te mi Glovo svaka dva tjedna uplaćuje moju zaradu. Zanima