HEKLANJE

Marketing članaka – naučite kako ga koristiti i povećajte svoju prodaju i rezultate

TEMU APP 100 E KUPON

Razumijevanje velike slike

Pretpostavljam da do sada već počinjete uviđati veliku sliku marketinga članaka. Bez obzira na to pokušavate li povećati svoju poziciju na tražilici slanjem u više imenika ili želite povećati izravan promet, marketing članaka je moćan.



Čak i ako se ne fokusirate na rangiranje u tražilicama, općenito biste trebali uvidjeti da će vaša web-mjesta postati popularnija kako budete tržili članke. Oni će prirodno dobiti više povratnih poveznica i prometa, a općenito će rangiranje vaše tražilice porasti, čak i bez posebnog naglaska na to.

Jedna od moćnih stvari o marketingu članaka, posebno ako sastavljate popis, jest da pretplatnici koji vam dođu nakon čitanja jednog od vaših članaka obično kupuju više od pretplatnika koji vam dođu iz mnogih drugih izvora prometa. Općenito, kada se netko pretplati na vaš popis nakon što je pročitao jedan ili nekoliko vaših članaka, već vam počinje vjerovati i mogao bi kupiti od vas prije nego netko tko mora pročitati nekoliko vaših e-poruka i možda komunicirati na mreži prije nego što kupi. Pisanje članaka jednostavno pruža jedinstvenu priliku za vas da privučete pretplatnike na svoj popis koji imaju unaprijed kvalificirani interes i povjerenje u vas.

Održavanje strpljenja dok se sve slaže

Kada tek počnete s marketingom članaka, stvari će se za vas vjerojatno kretati sporije. Jedna od stvari koje se događaju s marketingom članaka je eksponencijalni učinak. Kada imate samo 3 napisana članka, nećete imati poplavu prometa. Ali ako napišete i pošaljete nekoliko članaka dnevno nekoliko tjedana ili mjeseci, počet ćete osjećati nevjerojatan učinak i sve će se isplatiti. Imajte na umu da ćete nastaviti primati učinke članaka koje ste napisali sve dok su online i objavljeni. Dakle, kada imate 10 članaka ili 100 članaka na mreži, imat ćete 10 puta ili 100 puta veći promet od onog koji ćete dobiti nakon prvog članka.

Lako se obeshrabriti kada ste napisali samo nekoliko članaka, a vaš prihod nije u skladu s vremenom koje ste uložili u pisanje i podnošenje članka.

Zapravo, ići ću tako daleko da kažem, ako namjeravate napisati samo nekoliko članaka i onda odustati, možete i ne pisati niti poslati nijedan članak. Marketing članaka iznimno je moćan, ali najsnažniji je kada postoji kumulativni učinak, a za taj kumulativni učinak potrebno je vrijeme i više članaka i prijava.

Sustav popravka kredita

Sustav za popravak kredita ima dostupne alate koji pomažu mnogim dužnicima da pronađu olakšanje. Sustav popravljanja kreditne sposobnosti korak je

Osnove kreditnog ureda

Vjerodostojnost se računa. I nitko to ne zna bolje od kreditnih ureda. Ovo su mjesta na kojima možete dobiti ocjenu