HEKLANJE

Osnove kreditnog ureda

TEMU APP 100 E KUPON

Vjerodostojnost se računa. I nitko to ne zna bolje od kreditnih ureda. Ovo su mjesta na kojima možete dobiti ocjenu kojom potvrđujete svoju kreditnu sposobnost. I naravno da vam to naplate. Pristup je dovoljno jednostavan. Oni paze na kreditni posao u koji osoba ulazi, a zatim i na njegovu otplatu. Banke i kartične tvrtke koriste se ovim informacijama prije sklapanja posla s pojedincem. Kreditni uredi nisu psi čuvari. Oni su samo promatrači koji žele znati poštuje li zajmoprimac posuđeni novac. Moraju pratiti kako se posuđeni novac koristi. Trans Union, Equifax itd. neki su od američkih kreditnih ureda. Oni su uređeni prema zakonu i također pod mandatom da ožive ugled osobe ako može dobiti pauzu od najmanje sedam godina nakon jedne loše kreditne sposobnosti. Ali ako netko bankrotira, vrijeme za dokazivanje kreditne sposobnosti je dodatne tri godine.

Prosječni Amerikanac cijelo vrijeme živi pod nekom vrstom duga. Broj računa koji uđe kroz otvor za slova svakog doma početkom svakog mjeseca to pokazuje. Gomilanje računa svakoga može ostaviti zanijemljenim. Mora se razumjeti ispravno upravljanje računima kako bi se oni očistili. Pristup popisa obaveza jedan je od takvih načina da ih skinete s ramena. Zapišite ih redoslijedom zadnjeg dana plaćanja. Računi za usluge koje održavaju osobu moraju se plaćati prioritetno. Računi za plin, telefon su neki od takvih dugova. Porez se također nalazi na višem postolju od ostalih. Nijedan račun nije manje važan; neki su važniji od drugih. Dakle, one koje nisu, mogu se zadržati na sekundarnom prioritetu. Od osobe do osobe razlikuje se odluka koja je koja.



Mjesečni proračun uvijek je bio dobra taktika za rješavanje prekomjerne potrošnje. Na početku mjeseca potrebno je napraviti popis troškova. Ovo služi kao smjernica tijekom cijelog mjeseca i također kao korektivni parametar. Proračun nije vrlo složen dokument. Moraju se navesti izvori prihoda i rashoda i onda izračunati što premašuje koje i za koliko?

Uvijek je bolje biti u dobrim knjigama kreditnih ureda. A za to postaje važno što tajne oči promatraju. Za određivanje kreditnog rejtinga koristi se model koji je predložio Fair Isaac & Company. Sadrži podatke o nepodmirenim dugovima osobe, od kada je osoba na kreditu, koje vrste kredita uzima i s kojim računima posluje. Osim njih, ima ih još mnogo, ali program ocjenjivanja ih drži na prvom mjestu.

Mnogi ljudi nemaju jasnu sliku o tome što kreditni ured radi. CB nikada nije pristran prema manjinama, što je velika zabluda da jest. To su apsolutno tajne službe i nikada ne otkrivaju podatke o osobi o bilo kojoj drugoj. Dakle, sada ako želite ispraviti vjerodostojnost svog novca, uđite na dobre popise ocjenjivača kreditne sposobnosti.

Šminka i njega kože

‘Šminka i njega kože’ općenito se smatraju jačom ženskom stranom. Muškarci se rijetko upuštaju u ‘Make up i njegu kože’.