HEKLANJE

Sustav popravka kredita

TEMU APP 100 E KUPON

Sustav za popravak kredita ima dostupne alate koji pomažu mnogim dužnicima da pronađu olakšanje. Sustav popravljanja kreditne sposobnosti korak je do oporavka od dugova, dok ponovno stajete na noge. Ako imate lošu kreditnu sposobnost, već znate koliko je teško ponovno uspostaviti poštovanje u društvu. Dok ste se mučili na mnogim putevima, znam da ste se u mislima pitali: “Kako se mogu osloboditi duga?” Istina je da smo svi imali loše trenutke i da su neki od njih uspjeli ponovno stati na noge brže od drugih. Stoga niste sami u ovoj borbi za ponovno uspostavljanje kredita. Čak su i bogati ljudi proglasili bankrot, stoga nemojte misliti da ste odvojeni od ostatka svijeta. U ovom ću članku to učiniti brzim i konkretnim, pomažući vam da se riješite duga kroz taj proces.

Komplet sustava za popravak



Vodit ću vas kroz proces koji će vas voditi korak po korak kroz popravak kreditne sposobnosti.

1. Dobijte kopije svog kreditnog izvješća od TransUnion, Equifax i Experian.

2. Pregledajte svoje kreditno izvješće i pažljivo pratite pogreške (račune koje niste akumulirali).

3. Odmah osporite sve pogreške u svom kreditnom izvješću s trima kreditnim uredima.

4. Nakon što je vaše izvješće jasno, počnite štedjeti novac, ali smanjite, povećajte svoj prihod i nastavite s osporavanjem drugih dugova koji se mogu pojaviti ako je potrebno.

5. Napravite proračun koji odgovara vašim mjesečnim ratama, poseban proračun koji je što je moguće bliži vašim dugovima i konačno proračun koji ispunjava vaše zahtjeve za preživljavanjem nakon što smanjite sredstva.

6. Konačno, prvo počnite plaćati svoje osigurane zajmove i postupno rješavajte svoje neosigurane zajmove.



Ako slijedite ove korake u potpunosti, na kraju ćete vidjeti gdje se to isplati. Počevši od prvog koraka vidimo da moramo znati gdje smo vani prije nego što se možemo izvući iz svoje situacije. Redoviti osnovni pregled vašeg izvješća može spriječiti da pogreške ili krađa identiteta utječu na vaše kreditne rezultate i ocjene.

Korak 1 je osnovni pregled gdje se nalazite, kamo idete i kako ćete tamo stići.

Korak 2 je očit. Ako pronađete pogreške u svom izvješću, prva stvar koju želite učiniti prije nego što platite svoje dugove je raščistiti nepravdu koja vam je učinjena.



Korak 3 je također očigledan, budući da želite pronaći rješenje za popravak svoje kreditne sposobnosti. Ako uštedite novac smanjenjem, pronalaženjem načina da zaradite više novca i proračunom, imat ćete zajamčenu strategiju za izlazak iz duga.

Korak 4 proračuni bi trebali odgovarati vašoj financijskoj situaciji što vam omogućuje da otplatite svoje dugove i preživite u tom procesu. Budžeti ako su pažljivo razvijeni omogućit će vam dodatna sredstva za uštedu ako pravilno isplanirate svoju strategiju.

Korak 5 Nakon što počnete otplaćivati svoj kredit, primijetit ćete gotovo odmah rezultat. Rezultat može biti porast vašeg samopoštovanja i samopouzdanja, ali to je početak bolje budućnosti.



Ne postoji ništa isplativije nego biti oslobođen financijskih obveza. Kada izađete u javnost, vaši prijatelji, obitelj i susjedi će priznati da ste nastrojeni i razmisliti o tome kako i oni mogu biti poput vas. Ako slijedite korake, ne samo da ćete primijetiti rezultate olakšanja, već ćete primijetiti i povećanje svojih prihoda. Osim toga, ako imate dugovanja koja nisu pogodila agencije za naplatu, pronađite rješenje za ažuriranje tih računa. Možete nazvati svoje vjerovnike u prva četiri tjedna zakašnjelih računa i obavijestiti ih o svojoj situaciji, uključujući svoj financijski status da biste mogli otplatiti dug. Vjerovnici će se često dogovoriti da svaki mjesec plaćate svoje račune. Provjerite jeste li ispunili očekivanja svojih vjerovnika, budući da su oni prije svega riskirali s vama.

Ovo je ultimativni sustav kreditne popravke koji će vas izvući iz duga.

Agencije za popravak dugova, konsolidacija duga i drugi izvori često pokušavaju iskoristiti ranjive, tako da je oslanjanje na sebe da biste se riješili dugova jedini sustav za koji je zajamčeno da će funkcionirati većinu vremena.