HEKLANJE

6 jednostavnih načina za izradu web stranice

TEMU APP 100 E KUPON

Kako? Evo ga…

1. Konceptualizirajte ideju. Razmislite kakva želite da bude vaša buduća web stranica. Kojoj ćete publici služiti? Sve što radite mora dovesti do njihovog ispunjenja. Posjećivat će ih kako bi uzeli ono što im je potrebno. Budite sigurni da su njihove potrebe zadovoljene. Tako će biti zadovoljni i dolazit će po još. I ne samo to, oni mogu preporučiti vašu stranicu svojim prijateljima ako je smatraju funkcionalnom i lijepom.



2. Pronađite domaćina. Imati domaćina nije tako skupo. Zapravo, možete ga dobiti po cijeni od 70 dolara na dvije godine. Međutim, ako ne želite potrošiti niti jedan novčić, postoji mnogo web stranica koje hostiraju besplatno. Jedino što treba uzeti u obzir je da njihov banner mora biti postavljen na vašu stranicu. Za jednu je to velika stvar, zar ne?

3. Započnite s prvom stranicom. Napravite izgled i dizajnirajte svoju prvu stranicu. Bit će lakše i bolje ako imate osnovno znanje HTML-a. Iako postoje stotine uređivača WYSIWYG (What You See Is What You Get), bolje ćete web-mjesto stvoriti pomoću HTML-a. Na internetu su dostupni odjeljci s uputama. Iskoristite ih i primijenite svoje znanje na web dizajn koji izrađujete.

4. Uredite svoju stranicu. Obratite pažnju na utovar i navigaciju. Ide li im dobro? Kako je s web dizajnom, je li ugodan za oči? Jesu li fontovi čitljivi? Je li sadržaj koristan? Ima li grešaka u pravopisu i gramatici? Bolje provjerite sve ove sitne detalje. Možda su to sitni detalji, ali čine cijelu web stranicu. Budite oprezni u radu s njima. Ako postoji potreba za ponovnom obradom stranice, učinite to. Bit će pogubno ako prikazujete totalno smeće.

5. Napravite ostatak stranica. Cilj je privući posjetitelje, zadržati ih i dobiti više.

Uredite, lektorirajte i uredite više. Isplati se sve posložiti. Nikada nemojte žrtvovati kvalitetu svoje web stranice. To je vaša prva linija. To je onaj koji je sposoban privući posjetitelje zbog čega se vaša tvrtka prodaje.

6. Pošaljite stranice svom domaćinu. Nakon što završite sa stranicama i uređivanjem, možete ih poslati svom domaćinu. Pričekajte da se prikaže na netu. Ne zaboravite redovito ažurirati stranice. Morate biti ažurirani kako ne biste izgubili svoje ciljno tržište. U protivnom će potražiti bolju stranicu koja može zadovoljiti njihove potrebe. Ne želiš da se to dogodi, zar ne?

Možda toga niste svjesni, ali vaša je stranica već gotova. Lako kao tvoj abeceda!



Početna ishrana pastrve

Rani stadiji u proizvodnji riba i račića često zahtijevaju poseban režim ishrane, i upotrebu umjetne hrane za ove rane stadije