HEKLANJE

7 savjeta za lijepu kožu

TEMU APP 100 E KUPON

Za većinu žena, dio jutarnje i večernje rutine uključuje režim njege kože nanošenjem krema, hidratantnih krema, tonika, losiona i slično. Zašto žene prolaze kroz ovo? Čine to prvenstveno kako bi suzbili znakove starenja, te zadržali mladolik izgled i lijepu kožu! Međutim, sigurno je da većina žena nije puno razmišljala o tome što se nalazi u proizvodima koje koriste.

Neke žene vjerojatno ne shvaćaju da ono što nanose na svoju kožu zapravo potkopava ono što pokušavaju spriječiti. Zapravo, prosječna žena dnevno nanese dvanaest proizvoda na kožu, od kojih većina sadrži štetne kemijske konzervanse. Dr. Myron Wentz, osnivač i predsjednik USANA Health Sciences, ima ovo za reći o ljepoti u časopisu kompanije za lipanj/srpanj 2005.: “Neki kažu da je ljepota samo duboka. Glupost! Vjerujem da je prava ljepota odraz pravo zdravlje, a pravo zdravlje počinje duboko unutar svake pojedine stanice u tijelu. Ali pravo zdravlje i prava ljepota imaju vanjsku komponentu, zbog čega nam je potrebna zaštita od uvreda iz okoliša kao što su sunčevo zračenje, zagađivači u našem okolišu i učinci isušivanja zraka… Činjenica je da jednostavno ne možete zadržati zdravo tijelo ako vaša koža nije zdrava. A vaša koža ne može biti zdrava ako je izlažete otrovnim tvarima koje se na kraju apsorbiraju u vaše tijelo.”



Dakle, što žene mogu učiniti? Kako se mogu boriti protiv zagađivača okoliša, utjecaja sunčevog zračenja i učinaka isušivanja zraka? Kako mogu biti sigurni da koriste najbolje proizvode na svojoj koži kako bi bili zdravi iznutra i izvana? Evo 7 savjeta koji će vam pomoći u ovom procesu:

1. Budite jako svjesni što se nalazi u proizvodima za njegu kože. Koristite proizvode koji su potpuno prirodni što je više moguće.

2. Potražite proizvode koji sadrže tehnologiju obnavljanja površine kože. DSR izglađuje postojeće znakove starenja kao što su bore od smijeha, vrane šape i tupost.

3. Koristite proizvode koji imaju regenizome. Regenizomi prodiru u kožu kako bi ubrzali obnovu stanica nakon izlaganja suncu. Oni također koriste svjetlo fotosoma za poništavanje oštećenja od sunca i imaju ultrasome za obnavljanje kože dok spavaju.

4. Pronađite proizvode s Proteo-C i Proflavonol-T. Ova dva vitamina štite kožu od preranog starenja uzrokovanog suncem, zagađenjem i drugim čimbenicima iz okoliša. Oni također pružaju naprednu prehranu koži kako bi ostala glatka i čvrsta.

5. Ako je moguće, koristite proizvode koji su bez parabena. Parabeni su sintetski kemijski konzervansi koji se široko koriste u proizvodima za osobnu njegu kao što su šamponi, regeneratori, proizvodi za oblikovanje kose, šminka, maske za lice, losioni i kreme za kožu te dezodoransi. Također su obično sastojci losiona za bebe, šampona i drugih proizvoda za osobnu njegu dojenčadi i djece. Osim toga, parabeni se nalaze u mnogim prehrambenim i farmaceutskim proizvodima. Istraživači počinju otkrivati parabene u benignim i malignim tumorima dojke. Dok su neke studije dovele u pitanje njihovu toksičnost u mnogim proizvodima i doveli u pitanje njihov dugoročni učinak na ljude, korištenje proizvoda bez parabena može eliminirati rizik od izlaganja ovoj štetnoj kemikaliji.

6. Pijte puno vode! Voda hidratizira kožu i kosu te ispire toksine iz tijela.



7. Ograničite stres ili naučite njime učinkovito upravljati. Stres je štetan i emocionalno i fizički. Pronađite onu aktivnost za ublažavanje stresa koja najbolje funkcionira i koristite je svakodnevno!

Slijedite gornjih 7 savjeta do prave ljepote i zdravlja.

Upoznavanje na internetu

Istina je da je web stranica za online upoznavanje može pomoći i u konačnici korištenje iste može rezultirati vezom pa

Blogging Directory

Jeste li u posljednje vrijeme provjeravali promet svoje web stranice? Koliko posjetitelja zapravo posjećuje vašu stranicu svaki dan. Jedan od