HEKLANJE

8 jednostavnih, ali vrlo učinkovitih načina da zaradite novac na svom blogu

TEMU APP 100 E KUPON

Bloganje jednostavno mora imati svaki internet trgovac. Ne možete se osloniti samo na stare tehnike. Morate se probuditi zbog BUM-a web 2.0 marketinga. Ako ne znate ništa o zaradi na svom blogu, onda je ovih 8 koraka za vas

1. Usmjerite promet na svoj blog. Prvi korak za stvaranje novca od vašeg bloga je privlačenje prometa na njega. Stoga morate naučiti kako optimizirati svoj blog kako bi ga tražilice indeksirale. Također možete koristiti druge alate za generiranje prometa kao što su marketing članaka, objavljivanje na forumima itd.



2. Optimizirajte naziv svog bloga. Nazivi blogova, kao i svi drugi nazivi domena, moraju imati ove karakteristike kako bi privukli promet na vaš blog: moraju sadržavati relevantne ključne riječi, sadržavati najviše 30 znakova, lako se sriču, lako se pamte i moraju komunicirati ono što cijeli blog je sve o.

3. Oglašavajte se na svom blogu. Ovo je najlakši način da svoj promet pretvorite u instant novac. Možete se odlučiti za korištenje Google AdSensea i svaki put kada vaši posjetitelji kliknu na te oglase, odmah ćete zaraditi novac.

4. Link building. Razmijenite veze s drugim web stranicama ili blogovima koji dijele temu vašeg bloga. Zapamtite, tražilica će rangirati vaš blog na temelju količine i kvalitete poveznica koje upućuju na njega.

5. Pridružite se plaćenim mrežama za bloganje. Također možete zaraditi pisanjem svojih recenzija i mišljenja o raznim proizvodima i uslugama koje se nude na internetu.

6. Redovito ažurirajte svoj blog. Dajte svojim čitateljima nešto čemu će se veseliti svaki put kad posjete vaš blog. Objavljujte nove članke, slike, video ili audio zapise najmanje dva puta tjedno kako ne biste izgubili interes čitatelja.

7. Izbjegavajte gramatičke i pravopisne pogreške. Provjerite svoj sadržaj kako biste bili sigurni da nema grešaka. Online korisnici mogu se lako iznervirati gramatičkim i pravopisnim pogreškama i shvatiti ih kao nepažnju s vaše strane.

8. Budite drugačiji. Pobrinite se da se vaš blog ističe. Ponudite jedinstveni sadržaj i jedinstven dizajn bloga koji će pokazati vašu osobnost.



Uz ovih 8 koraka sigurno možete imati neke ideje o tome kako zaraditi na svom blogu. Ovaj je članak samo vodič, ali vrlo moćan ako ga znate koristiti.

Djeluje li Hydroderm?

Hydroderm je vrlo željena krema protiv starenja u nizu. Ovaj serum sprječava pojavu ranog starenja kože i održava je mlađom,

Jesu li sirene mit ili istina?

Sirene su legendarna mitska vjerovanja koja imaju izgled ženskog čovjeka od pojasa prema gore, ali imaju i riblji rep. Legende