HEKLANJE

8 savjeta za razvoj vašeg poslovanja

TEMU APP 100 E KUPON

Bilo da tek pokrećete novi posao ili želite razviti već uspostavljen posao, Feng Shui vam može pomoći. Radeći s prirodnim energijama svijeta, možete pomoći privući prilike i mogućnosti samo promjenom svoje okoline. Evo nekoliko savjeta koje možete upotrijebiti za razvoj svog poslovanja – bez obzira odakle ste krenuli.

1. Potražite mrtve stvari – Bilo da se radi o biljkama ili predmetima koji jednostavno ne rade, ako želite razviti posao, trebate baciti te predmete, popraviti ih ili ih njegovati da ozdrave. Sve što simbolizira smrt ili zastoj u razvoju privući će tu negativnu energiju u vaš posao.



2. Sjeme promjene – Ako vam se sviđa ideja simbola koji predstavljaju vaš rast, pokušajte posaditi sjeme i zatim ga njegovati do punog rasta. To će vam omogućiti da potaknete energiju kretanja prema gore i cvjetanje sjemena u potpuno zrelu biljku – slično kao i vaš posao. Odvajanje vremena za zalijevanje ovih sjemenki i zadovoljavanje njihovih potreba pomoći će vam unijeti tu proljetnu energiju u svoje poslovne zadatke.

3. Neuspjeh nije opcija – Iako bi većina nas rekla da učimo na svojim greškama, ne želite se okružiti podsjetnicima na svoje neuspjehe. Uklonite sve tragove negativnih radnih učinaka ili drugih stvari koje su išle loše tijekom vašeg poslovanja. Na ovaj način okružit ćete se pozitivnim podsjetnicima na ono što ste dobro učinili, potičući vas da činite pozitivnije stvari.

4. Čitajte priče o uspjehu – Fokusiranje na ono što se može dogoditi vašem poslovanju potaknut će pozitivnu energiju u vašem svakodnevnom poslovnom životu. Pročitajte priče o uspjehu i objavite ih po svom radnom prostoru kako biste se podsjetili da su stvari moguće i da biste vi mogli biti sljedeća priča o uspjehu. Ili možete napisati vlastitu priču o uspjehu, čak i ako se još nije dogodila.

5. Provjerite svoje strahove na vratima – možda biste također željeli isprobati svoju kvaku kako biste bili sigurni da se ne zaglavljuje. Kada ne možete lako otvoriti svoja vrata, energija koja ulazi i izlazi je zagušena. Morate biti sigurni da vaša vrata uvijek dobro rade i da se možete lako kretati s jednog dijela vašeg radnog prostora na drugi.

6. Gledajte ulijevo – Kada uđete u svoj radni prostor, pogledajte u lijevi stražnji dio sobe. Je li ovo područje pretrpano i neuredno ili je profesionalno i produktivno? Ovo je područje gdje je fokusirana energija povezana s bogatstvom i uspjehom, stoga ovo područje treba biti što čistije. Ako u ovom odjeljku postoje bilo kakve negativne stavke, trebali biste ih odmah ukloniti.

7. Centrirajte svoj uspjeh – Iako je sredina sobe povezana sa zdravljem u Feng Shui praksi, možda biste trebali shvatiti da se zdravlje vašeg poslovanja također može primijeniti i ovdje. Brinući se o čišćenju ovog prostora i održavanju bez nereda, možete potaknuti financijsko i poslovno zdravlje. Također biste mogli objesiti kristal na sredinu sobe kako biste zračili energijom u sve kutove sobe, štiteći svoj prostor od zagušljivosti i potencijalno negativnog utjecaja na vaše poslovne ciljeve.

8. Ostavite neku praznu sobu – tako često pokušavamo svaki kutak naših domova i ureda ispuniti stvarima. Ali kada to učinimo, ne ostavljamo prostora za ulazak ničega novog. Pokušajte ostaviti malo praznog prostora u svom uredu ili radnom prostoru kako biste potaknuli energiju privlačnosti i mogućnosti. Budući da u vašem radnom prostoru uvijek ima mjesta za više, moći ćete imati više uspješnih pothvata.