HEKLANJE

8 sigurnih načina za besplatno oglašavanje vaše web stranice

TEMU APP 100 E KUPON

Možete li ikada iskoristiti besplatnu promociju web stranice? Je li to uopće izvedivo?

Naravno da! U današnje vrijeme vaša beba web stranica može prikupiti ogroman promet u tren oka zahvaljujući besplatnoj promociji web stranice.



Kako uopće ide ova besplatna promocija web stranice? Što treba učiniti?

1. Uključite svoju web stranicu.

Potražite najpopularnije internetske direktorije i tamo upišite svoju stranicu. Ovo je najlakša i najučinkovitija taktika besplatne promocije web stranice. Započnite s ovim korakom i ostatak dobrih stvari će uslijediti.

Samo ne zaboravite pripremiti svoju web stranicu i dotjerati je kako biste imali veće šanse da budete prihvaćeni u imeniku po vašem izboru.

2. Upoznajte svoje forume.

Jedan od razloga zašto su stvoreni forumi je besplatna promocija web stranice za sve. Prijavite se, aktivno objavljujte, obavijestite ih o svojoj web stranici u svakoj objavi i odmah ćete privući posjetitelje.

3. Napišite priopćenje za javnost.



Oslobodite svoje spisateljsko umijeće i pokrenite priopćenje za tisak koje reklamira vašu stranicu! Ovo je besplatna taktika promocije web stranice koju možete učiniti bilo kada. Upišite kratak odlomak ili dva i pošaljite ga e-poštom svojim prijateljima, kolegama, internetskim e-časopisima, novinama i drugim medijima i masivni će promet odmah doći do vas!

4. Budite prijateljski raspoloženi na internetu.

Besplatna promocija web stranica znači da morate biti prijateljski raspoloženi prema drugim webmasterima. Zašto pitaš? Tako da vas mogu odmah povezati! Uspostavite kontakte i nikad se ne umorite od zahtjeva za vezama i razmjene.



5. Napišite članak.

Recimo, vaša web stranica govori o vašoj putničkoj agenciji. Napišite članak o prednostima putovanja ili najpoželjnijim mjestima za putovanja na svijetu. U završnom odlomku usput spomenite svoju web stranicu. Ovaj članak djeluje kao reklama i služi kao pristup besplatnoj promociji web stranica.

6. Samo neka cijeli svijet sazna za vašu stranicu.



Što je besplatna promocija web stranica bez usmene predaje? Umetnite svoju web stranicu, njen URL i značajke u dnevne razgovore i pustite da se dobre vijesti šire iz usta u usta!

7. Napravite banner oglas.

Napravite banner oglas za svoju stranicu i zamolite drugog webmastera da učini isto za svoju stranicu. Onda zamijenite!

8. Pohađajte besplatni online tečaj promocije web stranice.

Da, postoje besplatni vodiči za promociju web stranica. Ali zar ne znate da zapravo možete pohađati besplatni tečaj za promociju web stranica koji vam može dodatno pomoći? Dio besplatnog programa promocije web stranice je prijava na newslettere.

Kada napravite web stranicu, ne morate ništa platiti da je promovirate. Upravo ste pročitali – postoji nešto poput besplatne promocije web stranice!