HEKLANJE

Acuvue kontaktne leće – izvlače najbolje u vašim očima!

TEMU APP 100 E KUPON

Kontaktne leće su male, optičke, često mekane i izuzetno tanke leće koje se postavljaju u rožnicu oka. Oni poboljšavaju vid, a ponekad i fizički izgled očiju. Kontaktne leće obično su alternativa tradicionalnim naočalama, ispravljaju vid osobe bez potrebe da nosi ružne, nezgrapne bifokalne naočale. Međutim, neki ljudi s prirodno dobrim vidom još uvijek nose sočiva, isključivo iz kozmetičkih razloga – kako bi poboljšali ili promijenili boju svojih očiju.

Za razliku od naočala, kontaktne leće nisu lako podložne vremenskim uvjetima, nisu posebno lomljive i zapravo (u većini slučajeva) bolje poboljšavaju vid osobe. Da ne spominjemo, okvir naočala odmah ometa vidno polje osobe! To nije slučaj s kontaktnim lećama koje se postavljaju izravno na očnu jabučicu i praktički su nevidljive.



Za one koji su spremni odbaciti konvencionalne, nemoderne naočale, lokalni stručnjaci za njegu vida prepisat će marku kontaktnih leća pacijentima koji njeguju vid i uputiti ih do odgovarajućeg prodavača. Acuvue kontaktne leće najpopularniji su brend u svijetu. Acuvue Contact Lenses nudi opće vidne leće, kontaktne leće u boji (s 10 različitih nijansi) te leće za astigmatizam i multifokalne leće. Acuvue Contact Lenses također je slijedio nedavni trend leća za produženo nošenje. Općenito, leće se vade iz oka i stavljaju u otopinu za čišćenje preko noći, ali druge vrste leća sigurne su za nošenje dulje od 12 sati. Leće za produljeno nošenje doslovno se odbacuju nakon određenog vremena i zamjenjuju se drugim setom.

Počeo Američko-meksički rat

24. travnja 1846. godine počeo je Američko-meksički rat. Iako je Teksas već 1836. godine proglasio svoju samostalnost i bio priznat

Gnojidba kupusnjača

Kupusnjače najbolje uspijevaju na humusom bogatim tlima dobre prozranosti i dovoljno opskrbljene vlagom te blago kisele do neutralne reakcije gdje