HEKLANJE

Adsense RIP?

TEMU APP 100 E KUPON

Nakon dojave iz nekoliko obično pouzdanih izvora, primijetio sam da je Adsense mrtav. Čini se da ako ste zarađivali novac od Adsensa, možete odustati, zatvoriti svoju stranicu i raditi nešto drugo umjesto toga.

Jeste li se i vi tako osjećali?



Toliko ljudi ima Adsense proizvode za prodaju i mnogi koriste najgore moguće scenarije da vam kažu koliko će loše biti za vašu stranicu dok posao tražilice radi ono što je uvijek radio i revidira svoje algoritme. Ovi trgovci propašću navode sve, od dupliciranog sadržaja do malih, ali nužnih promjena koje tražilice redovito rade kako bi izbjegle neželjenu poštu i beskorisne veze pune ključnih riječi i farme oglasa koje se pojavljuju kako bi se iskoristila njihova zadnja ažuriranja.

Dakle, što vi kao vlasnik Adsense web stranice morate učiniti da zadržite svoj prihod?

Unatoč suprotnim stavovima, trebate učiniti ono što ste oduvijek trebali činiti. Testirajte i podesite. Svaku prodajnu stranicu, vodeću stranicu i Adsense web stranicu koju izradite treba nadzirati i testirati, a zatim podesiti za dodatno testiranje kako biste uvijek zarađivali što je više moguće. Kada se stvari promijene, vrijeme je da napravite sva potrebna podešavanja i ponovno testirate.

Većina prokletih poruka obično dolazi s vezom na neki novi alat ili automatizirani softver za izradu svih novih stranica, i to po visokoj cijeni jer obećavaju da će prevladati sve razloge za koje kažu da uzrokuju pad prihoda. Istina je da ako dodajete kvalitetan sadržaj, testiranje i ugađanje, tražilice se moraju stalno vraćati i navoditi vašu stranicu. Za to žive. Problemi dolaze kada nemate sadržaja, samo stranicu prepunu ključnih riječi punu poveznica u nadi da ćete zaraditi nešto novca. Nitko ih ne želi vidjeti u potrazi, oni su gubitak vremena . To je ono što vlasnici tražilica pokušavaju filtrirati.

Dakle, evo naših savjeta, dodajte svježi sadržaj svojim web stranicama što češće možete. Testirajte i prilagodite ključne riječi, položaje oglasa i boje itd. kao što biste uvijek trebali činiti, i na kraju, ne nasjedajte na reklame, vaš Adsense prihod je još uvijek tu, zapravo možda ćete imati manje konkurencije s nestankom svih tih farmi veza .