HEKLANJE

Affiliate Prihod Ne, Idi, Vau, Znaj

TEMU APP 100 E KUPON

Nedavno sam primijetio porast u broju reklamnih veza za plaćanje po kliku (PPC) koje usmjeravaju posjetitelje na stranice koje su u potpunosti posvećene razvoju prihoda od podružnica. Na ovim stranicama ne postoji internetska trgovina; oni su jednostavno visoko organizirani portali za online kupnju s grupiranjem podružnica na temelju vrste proizvoda za koju biste mogli biti zainteresirani .

Ove stranice mogu sadržavati sadržaj temeljen na znanju s krajnjim ciljem da vas usmjere na jednog od njihovih online partnera kako biste olakšali kupnju. Ako to mogu učiniti učinkovito, to može značiti relativno slobodan način za povećanje preostalog prihoda.



Samo reci ne”

Ako razvijate web stranicu poput ove opisane, pobrinite se da surađujete samo s tvrtkama koje pružaju sustav temeljen na kolačićima za praćenje preporuka radi odgovarajućeg affiliate plaćanja. Ako oni to ne mogu pružiti, razmislite o drugoj tvrtki.

Samo reci “Idi”

Ako razvijete bilten s automatskim odgovorom, također ćete se htjeti pobrinuti da se svaki promet koji proizlazi iz marketinške kampanje putem e-pošte također može pratiti posebno za vaše web mjesto za prihode od partnera. Većina uglednijih web-mjesta za dijeljenje prihoda može vam to omogućiti pa se svakako raspitajte.

Samo reci “Opa”

Dajte posjetiteljima vaše stranice razlog da ostanu. Ako jednostavno razvijete web-mjesto za pridruženi prihod kao sredstvo izvlačenja dodatka vašem prihodu, možda ćete primijetiti određeni stupanj aktivnosti, a da zapravo niste učinkoviti koliko želite. Kada posjetiteljima na mreži kažete “Uau”, govorite im da se drže jer na vašoj stranici mogu pronaći sve što im treba. To znači istraživanje proizvoda ili usluga koje se nude, to znači razvoj sadržaja za web stranicu i to znači rad samo s najuglednijim tvrtkama koje su dostupne.

Samo reci “Znam”



Ovo se može činiti suvišnim, ali ako posjetitelju svog web-mjesta možete ostaviti kvalitetne informacije i višestruke izvore za kupnju, možda ćete uvidjeti da će se bolje informirani potrošač vratiti na vaše partnersko web-mjesto kako bi istražio proizvode koje ste im pomogli da razumiju.

Prihod od podružnica pokazao se korisnim u osiguravanju zaostalog prihoda postojećim web-mjestima za e-trgovinu, ali se razgranava. Agresivni marketinški stručnjaci razvijaju profesionalna web-mjesta koja napreduju zahvaljujući prihodu od podružnica. Ovi marketinški stručnjaci preuzimaju svoje web-kreacije i intenzivno ih reklamiraju s ciljem da te stranice osiguraju znatan prihod, dok odbijaju gledati na te stranice kao na pasivnu naknadnu misao o e-trgovini ‘postavi i zaboravi’.

Proslava rođendana

Ako je na proslavi rođendana dosta djece koja su starija od vašeg djeteta, najbolje je da organizirate program kako biste

Poslovni web hosting

U današnjem konkurentnom poslovnom svijetu morate iskoristiti sve resurse koje možete pronaći kako biste održali svoje poslovanje. Usluga poslovnog web