HEKLANJE

Uštedite novac koristeći kreditnu karticu

TEMU APP 100 E KUPON

Ako ste svjesni i energični štediša, onda vam je vjerojatno rečeno da su kreditne kartice loše i zle stvari kojih se trebate kloniti! Međutim, ako se koristi na pravi način, kreditna kartica može biti odličan način za uštedu! Dakle, kako možete uštedjeti novac korištenjem kreditne kartice?

Neka interes radi za vas



Kao što svi znamo, kartične tvrtke ostvaruju profit naplaćujući svojim korisnicima kamate. No, kamate koje naplaćuju kartičarske kuće naplaćuju se samo ako vlasnik kreditne kartice – vi – svaki put ne plati svoj račun za kreditnu karticu u cijelosti; odlučivši, umjesto toga, platiti u ratama. Bez obzira na to, platite svoj račun za kreditnu karticu u cijelosti svaki put i ne samo da vam se neće naplatiti kamata za korištenje kreditne kartice, već također možete dobiti do 2 mjeseca kredita bez kamata.

To se događa jer vam kartičarska kuća obično mora dati 28 dana nakon datuma izvoda kako biste platili račun za kreditnu karticu. Međutim, ako svoj proizvod kupite nedugo nakon datuma izvoda kreditne kartice, možete dobiti gotovo još jedan mjesec beskamatnog kredita dok čekate da stigne izvod kreditne kartice.

Dakle, ako ste dobar i svjestan štediša, ono što možete učiniti je otvoriti štedni račun i svaki put kada izvršite uplatu na svoju kreditnu karticu, novac koji biste potrošili na kupnju prebacite na štedni račun. Zatim, na datum dospijeća izvoda kreditne kartice, prenosite novac sa štednog računa za plaćanje računa kreditne kartice. U međuvremenu, kamate koje su se skupile na taj novac dok ste čekali račun za kreditnu karticu su sve vaše!

Korištenje sheme bonusa vjernosti

Osim što osiguravate da svaki mjesec u cijelosti podmirujete račun za kreditnu karticu, još jedan način na koji možete koristiti kreditnu karticu da uštedite novac je da se prijavite za kreditnu karticu koja ima shemu nagrađivanja bonusa vjernosti. Zatim, nakon što ste dosegli potreban broj bodova sheme bonusa vjernosti, možete iskoristiti te bodove za kupnju nečega za što biste inače morali dobro platiti.

Dakle, sada kada ne morate platiti dobar novac za proizvod koji ste upravo dobili od bonus bodova vjernosti, možete prenijeti kupovnu cijenu proizvoda na svoj štedni račun – i upravo ste si uštedjeli još novca!

Imajte na umu, međutim, da biste maksimalno povećali potencijal uštede svoje kreditne kartice, stvarno trebate podnijeti zahtjev za kreditnu karticu koja vam ne naplaćuje nikakvu godišnju članarinu niti ima bilo kakve druge skrivene naknade. Pod uvjetom da to imate, kreditna kartica može biti stvarno sjajan način da uštedite novac



Vi ste ono što jedete

Jedi ispravno. Vaša će vam koža biti zahvalna. Znate da previše alkohola i pušenje mogu dehidrirati i oduzeti kisik vašoj