HEKLANJE

Agencije za oglašavanje: marketinški poticaji koje biste mogli ponuditi svojim klijentima

TEMU APP 100 E KUPON

Jeste li zaduženi za vođenje reklamne agencije? Ako jeste, vjerojatno ste uvijek u potrazi za novim klijentima. Kada je u pitanju stjecanje novih klijenata, važno je da svoju reklamnu agenciju izdvojite od svih ostalih. Da biste to učinili, možda biste trebali razmisliti o ponudi usluga koje su poznate i dokazano uspješne, poput programa nagrađivanja ili programa poticaja.

Kada se radi o ponudi programa nagrađivanja ili programa poticaja vašim klijentima, vidjet ćete da imate koristi jednako kao i vaši klijenti. Na primjer, programi nagrađivanja i poticajni programi uspješna su reklamna promocija prodaje, jer često upadaju u oči potrošačima. Imajući to na umu, međutim, ne nude sve reklamne agencije ove vrste marketinških poticaja svojim klijentima. Nudeći ovu dokazanu i uspješnu reklamnu uslugu promocije prodaje svojim klijentima, vjerojatno ćete vidjeti i povećanje broja svojih kupaca.



Jedna uobičajena pogreška koju mnoge reklamne agencije rade, kada proširuju marketinške poticaje na svoje klijente, je da svojim klijentima ne daju dovoljno informacija. Iako su marketinški poticaji dokazano uspješni, s njima se mora postupati i provoditi na odgovarajući način jer inače mogu postati samo gubitak vremena i novca. Vaša agencija za oglašavanje i vaši klijenti htjet će raditi zajedno kako bi razvili najbolji mogući poticajni program oglašavanja i promicanja prodaje. Pritom ćete se htjeti upoznati s promotivnim darovima ili poticajima koji su potrošačima najpotrebniji.

Jedan od najčešćih marketinških poticaja koje traže potrošači su oni koji su usmjereni na putovanja. Nije tajna da su se troškovi putovanja s vremenom povećali. Iako mnogi parovi žele otići na romantični bijeg, a mnoge obitelji žele obiteljski odmor, cijena za to često je previsoka. Zbog toga mnogi potrošači hvale priliku da dobiju besplatne putne aranžmane ili čak samo popuste na putovanja.

Još jedan od mnogih razloga zašto su besplatni putni aranžmani i popusti na putovanjima jedan od najpopularnijih marketinških poticaja je zbog svih formata u kojima dolaze. Na primjer, uobičajeno je pronaći reklamnu promociju prodaje koja uključuje besplatnu ili noćenje s popustom. Ovi putni aranžmani mogu biti za tradicionalni hotel ili ljetovalište, kao i za all inclusive odmaralište!

Potrošači također vrlo traže certifikate ili popuste zrakoplovnih prijevoznika. Zapravo, toliko su česti da se dobar postotak potrošača sada oslanja na te marketinške poticaje za putovanja. Osim besplatnih rezervacija zrakoplova ili popusta zrakoplova, također je uobičajeno pronaći promotivne darove koji su usredotočeni na krstarenja.

Iako su oglašivačke promocije prodaje usmjerene na putovanja vrlo tražene među potrošačima, postoji još jedna opcija. Svojim klijentima možete ponuditi i promotivne darove koji uključuju tradicionalnu robu. Kada koristite ovaj pristup reklamiranja i unapređenja prodaje, možda ćete se htjeti usredotočiti na popularne artikle, poput medijskih proizvoda, kao što su računala ili digitalne kamere. Najbolje su reklamne promocije prodaje koje se fokusiraju na artikle koji će privući pažnju.

Prilikom utvrđivanja od kojeg oglašavanja za unapređenje prodaje vaši klijenti mogu imati najviše koristi, važno je ispitati niz čimbenika. Na primjer, kolika je prosječna prodaja vašeg klijenta? Ako vaš klijent prodaje “veliku kartu”, stavku, kao što je novi automobil, besplatna ili diskontirana potvrda za krstarenje može biti vrijedna tog troška. Prilikom određivanja koju vrstu marketinških poticaja treba ponuditi, važno je upamtiti da je cilj vas i vaših klijenata zaraditi novac, a ne izgubiti ga.

Ako ste nedavno odlučili proširiti programe nagrađivanja ili poticaja na klijente svoje agencije za oglašavanje, možda tražite tvrtku za marketinške poticaje, koja se također obično naziva tvrtkom za poticaje nagrađivanja, s kojom ćete poslovati. U potrazi za jednom, vjerojatno ćete naići na brojne tvrtke, ali nijedna nije tako poznata i pouzdana kao Infinity Incentive Group.



Sve o oporavku podataka

U nekom trenutku, svatko tko posjeduje računalo iskusit će kušnje i nevolje kvara tvrdog diska. Razlozi koji stoje iza toga