HEKLANJE

Analiziranje Google Page Rank ažuriranja

TEMU APP 100 E KUPON

Ažuriranja ranga Google stranica za neke su blagoslov, a za druge prokletstvo. Kad god Google ažurira rang stranice, on se prikazuje na njihovoj alatnoj traci i tijekom svakog ažuriranja izaziva nesretnu pometnju unutar SEO zajednice jer webmasteri koriste sva pravila u knjizi kako bi svoju web stranicu doveli na vrh Google ljestvice.

Za one od vas koji ste novi u ovome, Page Rank je u osnovi vrsta rangiranja ili ocjene koja vašu web stranicu izdvaja od ostalih web stranica na Internetu. Čimbenik koji utječe na rangiranje stranica je ukupan broj poveznica koje upućuju na vašu web stranicu i njihova vrijednost. Vrijednost ovih poveznica izračunava se ovisno o PageRank-u web stranica koje imaju te veze.



Uvijek možete posjetiti google.com/technology/ za više informacija o rangu stranica, tehnologiji i osnovnim vezama.

Očekuje se da će trenutno ažuriranje PageRank-a izazvati popriličnu pomutnju jer će mnoga web-mjesta pokazati značajan pad u svom PageRank-u, au isto vrijeme će ista web-mjesta također pokazati značajan porast u broju povratnih veza. Ova činjenica u osnovi otkriva pojavu jednog od sljedećeg:

1. Ovo se moglo dogoditi jer je Google podigao ljestvicu/rezultat na PageRank-u. To može otežati web stranicama da zadrže isti rang s trenutnim rezultatom.

2. Promijenjen je način prikaza povratnih poveznica

3. Promijenjena je metoda izračuna vrijednosti svake dolazne poveznice

Podizanje ljestvice: Google

Iz posljednjih nekoliko ažuriranja, većina SEO stručnjaka može zaključiti da Google stalno podiže ljestvicu na njihovom PageRank-u. Ovo se smatra velikom promjenom, posebno u svjetlu događaja u kojima su web stranice postigle viši rang stranica kupnjom stotina veza. Trenutačno ažuriranje Google Page ranga također je vođeno ovim faktorom.



Novi izračuni

Postoje mnoge web stranice koje su pokazale porast povratnih veza, a činjenica je da Google ne prikazuje sve povratne veze. Možete pronaći točan broj povratnih veza na bilo kojoj web stranici s Yahooa unosom yourdomain.com.

Na primjer, ako određena web stranica trenutno prikazuje 700 povratnih veza na Googleu, tada ako provjerite na Yahoou, pronaći ćete više od 10.000 povratnih veza. Na neki način, sa sigurnošću se može reći da promjena u rangu stranice web stranice nije uzrokovana time što Google prikazuje manji broj povratnih poveznica.



Prava vrijednost veze

Čini se da je vrijednost poveznice odigrala važnu ulogu u promjeni ažuriranja Google Page ranga. Razna područja koja prikazuju smanjenu vrijednost veze uključuju:

• Više poveznica s jednog mjesta
• Tekstualne veze poput “Partneri” itd.
• Veze s niskorelevantnih stranica



Ako ste među onima koji su izgubili svoju trenutnu poziciju u poretku stranice i pali još niže, onda je prva stvar koju trebate učiniti izgraditi kvalitetne veze ili veze visoke relevantnosti. Proći će još tri mjeseca prije sljedećeg ažuriranja ranga Google stranice. Ako ste do sada povećali rang svoje stranice kupnjom tisuća veza, vrijeme je da potražite drugu strategiju – strategiju koja više obećava.

Savjeti za uštedu plina

Unatoč cijenama benzina blizu ili iznad 3 dolara po galonu u raznim dijelovima Sjedinjenih Država, Amerikanci još uvijek pune svoje