HEKLANJE

Audio konferencija: hladniji od hladnijeg razgovora

TEMU APP 100 E KUPON

U ovom svijetu industrijske globalizacije i izuzetno tankih marži, učinkovita komunikacija često je jedina prednost na iznimno konkurentnim tržištima. To je često bila mantra u nekoliko tehnika poboljšanja poduzeća u proteklom desetljeću. Sada kada nam je trenutni prijenos podataka i komunikacija nadohvat ruke, nema izgovora da ne komuniciramo unutar tima. Međutim, često se ta komunikacija odvija u različitim vremenskim zonama iu različitim zemljama. Tvrtke iskorištavaju prednosti kvantnih skokova u tehnologiji i to je s pravom.

Koliki je vaš telefonski račun?



Svi ti izvrsni načini komunikacije nisu jeftini. Ne zove se to uzalud globalni kapitalizam. Globalne telekomunikacijske tvrtke bore se zubima i noktima za dio velikog i slatkog kolača. Dakle, govorite svojim ljudima da komuniciraju, ali sada oni moraju komunicirati isplativo? Nema odmora za umorne?

Svaki put kad offshore podružnica nazove sjedište radi rasprave o strategiji, vaš telefonski račun raste. Svaki mobilni telefonski poziv vaših zaposlenih i mobilnih marketinških rukovoditelja još je jedan trošak u bilanci. Što je organizacija veća, to više ljudi mora razgovarati. I sve to morate platiti?

Više za manje

Dobra vijest je da su audiokonferencijski sustavi isplativ način pomaganja vašim poslovnim procesima i komunikacijama. Također smanjuju troškove vremena spajanjem nekoliko potencijalnih interakcija u jedan istovremeni poziv. Uključuje tri ili više strana koje međusobno razgovaraju koristeći postojeće tehnologije. Umjesto da vaš financijski direktor prenese poruku odjelu financija, možete sami reći cijelom timu!

Danas audio konferencije uglavnom koriste dvije glavne vrste tehnologije. Prvi je postojeća telefonska infrastruktura. Sudionici u pozivu su u osnovi birani i svi mogu govoriti i slušati kao da su u istoj prostoriji. Druga metoda koristi nešto što se zove VoIP (Voice over Internet Protocol). U ovoj se tehnici izgovoreni zvuk pretvara u digitalne podatke za prijenos putem Interneta. U obje metode, zvuk se usmjerava u središnji konferencijski most koji povezuje sve druge strane u pozivu.

Ne dajte se zavesti. Audiokonferencije nisu samo za velike korporacije. Bilo koja grupa može imati velike koristi od njegove upotrebe. Vladine jedinice, dobrotvorne organizacije, pa čak i crkve sudjeluju u audiokonferencijama. Čak ga i svemirski programi koriste kada komuniciraju s ljudima u orbiti.

Dakle, što je dno?



Trebalo bi biti vrlo očito da je audio konferencija vrlo korisna stvar. Troškovi poziva smanjeni su jednostavno zahvaljujući činjenici da ih je potrebno manje uputiti. Tako jednostavan koncept. Zamisli to. A budući da ionako svi već sjede, manje se vremena troši na poziv, što je još jedno smanjenje troškova. Još jedna prednost je smanjenje troškova prijevoza. Vaši državni upravitelji mogu komunicirati jedni s drugima u stvarnom vremenu bez potrebe za njihovom fizičkom prisutnošću. Poanta? Sve što poboljšava komunikaciju za bolje postizanje ciljeva je sjajna stvar.

Oglasi za kupovinu mobitela

U bilo kojem trenutku možete se prijaviti na Internet i na svojoj početnoj stranici pronaći oglase za kupnju mobitela. Ovi

Žene aktivne prirode

Žene aktivne prirode. Da, ima ih, sad ih ima puno. I sama sam takva bila od početka Razgovarajmo o nama?