HEKLANJE

Automatski odgovor – Snaga automatskih odgovora

TEMU APP 100 E KUPON

Pojedinačni ste vlasnik tvrtke i pokušavate se snaći u svijetu e-trgovine? Zasigurno ste umorni od odgovaranja na ista pitanja koja se ponavljaju svaki dan, ali morate imati na umu da je korisnička služba ključni čimbenik uspješnog poslovanja. Ako imate određenu adresu e-pošte za odgovaranje na upite korisničke službe, možda biste trebali pogledati automatske odgovore kao alat koji će vam olakšati život ili čak zamijeniti zaposlenika!

Automatski odgovori jedna su od najnekorištenijih i najkorisnijih tehnologija dostupnih vlasnicima tvrtki danas. Mogu se koristiti za sve, od automatskih odgovora na uobičajena pitanja do pažljivo ispisane serije prodajnih pisama vašoj bazi kupaca za kontinuirani tok prihoda. Snaga ove tehnologije može preokrenuti poslovanje koje traži profit.



Automatski odgovori toliko su ekonomični da biste mogli pomisliti: “Zašto ovo nisam učinio ranije?” Kao i svaki drugi softver ili računalna aplikacija, postoje besplatni i jeftini načini snalaženja. Automatski odgovori izvrsni su za odgovaranje na često postavljana pitanja i oglašavanje. Što je bolje od besplatnog ili jeftinog oglašavanja? Ništa… Nekoliko načina na koje će automatski odgovor pozitivno revolucionirati vaše poslovanje:

1. Možete distribuirati ono što je poznato kao bilten ili e-članak svim svojim kupcima. To može uključivati posebne ponude, novosti i druge pozitivne stvari kako bi se vaši kupci vraćali.

2. Obavijestite svoje kupce o informacijama koje druge tvrtke ne rade i učinite da vaš odnos između tvrtke i korisnika bude osobniji.

3. Svoju masovnu e-poštu možete distribuirati klijentima pomoću automatskih odgovora, umjesto slanja e-pošte jednu po jednu.

4. Obavijestite klijente o novim proizvodima koje imate nakon što završe svoje tečajeve.

5. Zabavite se sa svojim kupcima! Stvorite natjecanja, pa čak i interaktivne igre poput slagalica. Napravite poticaj poput popusta na njihovu sljedeću kupnju.

Njega kože lica protiv starenja

Ako ozbiljno razmišljate o njezi kože lica protiv starenja, dužni ste istražiti sve alternative. Dok se kozmetika može činiti logičnim

Teta Janja traži posao!

Teta Janja traži posao! Ima 60ak godina, prije je bila krojačica, a zadnjih 15 godina bavi se čuvanjem starijih ljudi.