HEKLANJE

Postupci liječenja kože – Mlad izgled s kolagenskim implantatom bez boli

TEMU APP 100 E KUPON

Koža s vremenom stari. Starenje nije samo zbog godina koje prolaze, već i zbog izlaganja suncu. Izlaganje suncu puno brže stari kožu. UV zrake na suncu oštećuju kožu i ispod nje kolagen. Doznajmo više o tome što je kolagen i kako se može koristiti za vraćanje mladog izgleda.

Koža i kolagen-



Kolagen je glavni materijal koji se nalazi u drugom sloju kože koji se naziva dermis. Ono što vidimo na tijelu nazivamo epidermis. Dermis se nalazi neposredno ispod epidermisa. Kolagen i elastin stvaraju strukturu mreže koja daje potporu našoj koži. Starenjem se taj kolagen smanjuje i koža počinje opadati. Možete vidjeti šuplje obraze starih ljudi. To je zbog iscrpljenosti kolagena. Injektiranjem kolagena liječnici popravljaju mnoge bore i šupljinu.

Njega kože injekcijama kolagena

Kako bi uklonili opušteni izgled i bore, liječnici ubrizgavaju ili implantiraju kolagen pomoću igle na to mjesto. Kolagen je većinu vremena goveđeg izvora. Može se koristiti i ljudski kolagen. Obje su vrste prihvaćene od većine ljudi. Uz malo injekcije možete ponovno dobiti svoju mladost. Tijelo ponovno apsorbira kolagen tijekom nekoliko mjeseci i trebat ćete ponovno injekcije. Ali to je mala cijena za mladost koju dobivate s kolagenom. Dajte svojoj koži novi izgled s kolagenskim implantatima. Posavjetujte se sa svojim liječnikom za detalje.

Ovaj je članak samo u informativne svrhe. Ovaj članak nije medicinski savjet i nije zamjena za profesionalni medicinski savjet. Obratite se svom liječniku za svoje zdravstvene probleme. Slijedite savjete navedene u ovom članku samo nakon savjetovanja s liječnikom. Autor nije odgovoran za bilo kakav ishod ili štetu proizašlu iz informacija dobivenih iz ovog članka.

Počeo Prvi zaljevski rat

U ljeto 1980. godine Saddam Hussein optužuje Iran za kršenje Alžirskog ugovora i narušavanje iračkog suvereniteta plovidbom Shat el Arabom

5 najvažnijih razloga za SEO

Optimizacija za tražilice, odnosno SEO, proces je kojim web stranica postaje vidljiva na radarima tražilice. Uzimajući u obzir činjenicu da