HEKLANJE

AutoResponders: Oprostite….Ljubazno molim!

TEMU APP 100 E KUPON

AutoResponder je fantastičan i učinkovit za povećanje prometa na vašoj web stranici. Pomaže vam uštedjeti dragocjeno vrijeme svojom funkcijom automatskog odgovora: e-pošta koja se odnosi na često postavljana pitanja o usluzi/proizvodu ili slanje pozdrava i pisma dobrodošlice novim pretplatnicima na vaš program/uslugu. Pomaže u praćenju učinkovitosti svake vaše promocije.

Automatski odgovor je, ukratko, neprocjenjiv alat u vašem poslovanju. Kao jedan od najpopularnijih marketinških alata dostupnih na internetu danas, mnogo ga koriste različite vrste tvrtki i web stranica. Međutim, ovaj izvrstan alat ne koristi se uvijek na pravilan način. U nastavku su neka pravila i propisi kojih se morate pridržavati:



1. Izbjegnite preplavljivanje: nemojte koristiti adresu automatskog odgovora prilikom slanja na tražilice

Tražilice kao što su Google i Yahoo!, direktoriji, male stranice i web stranice besplatne za sve obično koriste AutoResponders. Kad biste koristili svoj AutoResponder da biste kontaktirali te tvrtke, njihovi AutoResponderi će odgovoriti na Vaše, zatim Vaš na njihove, i tako dalje i tako dalje. Ova situacija bi stvorila ciklus automatskih odgovora koji bi preplavili vaše pretince e-pošte!

2. Uobičajena ljubaznost: Nemojte koristiti AutoResponder za pretplatu na e-zinove ili forume za raspravu

Budući da e-zinovi redovito šalju ažuriranja i nove informacije pretplatnicima, vaš automatski odgovor će svaki put odgovoriti porukom. Na forumu za raspravu svaka će osoba na tom forumu dobiti naš automatski odgovor. To može uzrokovati mnogo iritacija posvuda, a većinu vremena bit ćete otkazani. Administratorima foruma/ezina često je vrlo teško utvrditi tko koristi automatski odgovor.

3. Nemojte koristiti automatski odgovor kako biste iskoristili pojedince koji ništa ne sumnjaju

Neke neetične tvrtke koriste automatske odgovore kako bi odgovorile na automatizirane poruke; kada se to dogodi, adresa e-pošte u polju ‘od’ automatski se pretplaćuje na njihovu listu za slanje e-pošte. Pojedinci koji ništa ne sumnjaju počinju dobivati nezatraženu poštu i mnogima je toga dosta jer se to događa vrlo redovito. Tvrtke koje to rade, umjesto da pravilno promoviraju svoje poslovanje, stvaraju sebi vrlo negativnu sliku. Zapamtite, loš publicitet se širi brže od dobrog.

Internet je fantastična arena za poslovanje, lokalno, nacionalno i međunarodno, a AutoResponderi su jednostavno izvrstan način da uštedite dragocjeno vrijeme obavljajući zadatke koji se ponavljaju. Međutim, kada se koristi na neprofesionalan način i bez obzira na vaše odabrane žrtve-primatelje, samo će uzrokovati mnogo pogoršanja i frustracije u nezatraženoj gomili e-poruka. Vi i vaša tvrtka samo ćete izgubiti dobru volju i posao. Odgovarajuća uporaba može dovesti do velikih količina posla. Zloupotrijebite ga i dobit ćete… suprotno.



Idealna dob za posao

Koja je idealna dob za početak poslovanja? U plaćenom zapošljavanju, a posebno u politici, definitivno je na djelu dob. Neki