HEKLANJE

5 brzih načina za povećanje baze pretplatnika vašeg e-zina

TEMU APP 100 E KUPON

1. Dajte poticaje
Potaknite ljude da se pretplate na vaš e-časopis. Ponudite im besplatno ako se pretplate. To može biti besplatna e-knjiga, besplatno izvješće, besplatno oglašavanje itd. Provjerite hoće li besplatni poklon privući vašu ciljanu publiku.

2. Zajedničko ulaganje
Zajednički pothvat sa sličnim e-časopisom. Kombinirajte svoje baze pretplatnika i objavite jedan e-časopis. Uredite i objavite svaki broj zajedno. Oboje ćete promovirati e-časopis što znači više pretplatnika.



3. Dopusti arhiviranje
Dopustite svojim pretplatnicima da arhiviraju stare brojeve vašeg e-časopisa na svojoj web stranici. Možda će im trebati sadržaj za njihovu web stranicu. Ako ljudi posjete njihovu web stranicu i svidi im se vaš e-časopis, pretplatit će se.

4. Formirajte prsten e-zina
Formirajte prsten e-zina. Udružite se s 4 do 10 sličnih e-zina. Svi bi se izdavači složili međusobno navesti naziv e-zina i informacije o pretplati u svakom broju. Ovaj odjeljak možete nazvati “Ostali besplatni e-zinovi u kojima biste mogli uživati”

5. Pitajte pretplatnike
Zamolite pretplatnike da proslijede vaš e-časopis bliskim prijateljima, obitelji ili suradnicima. Ako im se sviđa vaš e-zine, pretplatit će se. To je gotovo kao da vaši pretplatnici podržavaju vaš e-časopis.

Za više savjeta i trikova za povećanje baze pretplatnika vašeg e-zina posjetite našu web stranicu za posao od kuće već danas!

Pogled na bodybuilding kao sport

Natjecateljski bodybuilding je sport u kojem sportaši pokušavaju razviti i održati savršeno mišićavo tijelo. Dok natjecatelji u bodybuildingu pokazuju svoju

Kako pravilno fotografirati ljubimce?

Kod fotografiranja ljubimaca preferirajmo dnevnu svijetlost pod kojom fotografije izgledaju prirodne, međutim nikad ne fotografirati na direktnom suncu jer tada