HEKLANJE

Zaštitite svoju kožu losionom za sunčanje bez sunca

TEMU APP 100 E KUPON

Najnovije vijesti o sunčanju su da nisu baš dobre za vas. Čak i umjereno izlaganje suncu povećava rizik od razvoja raka kože. Dakle, što možete učiniti ako volite izgled tamne bogate preplanulosti, ali pokušavate biti pametni prema suncu? Možete koristiti losion za sunčanje bez sunčanja i imati sjajan ten u bilo kojem trenutku. Potpuno je siguran, a ako slijedite nekoliko jednostavnih koraka za njegovo nanošenje, izgledat će prirodno poput samog sunca.

Priprema vaše kože za losion za sunčanje bez sunca



Koža koja je suha i perutava neće ravnomjerno upiti proizvode za sunčanje. Dakle, prije nanošenja losiona za sunčanje važno je imati što glađu i čistu kožu.

Započnite korištenjem pilinga pod tušem. Ovo će ukloniti mrtvu kožu i ljuskice. Zatim svaki dan nanesite hidratantnu kremu. Na dan kada planirate nanijeti losion za sunčanje, učinite to nakon što se osušite nakon tuširanja.

Savršena preplanulost

Sjećate li se dana kada vam je losion za sunčanje kožu činio narančastom? Pa ti su dani davno prošli. Tekući pramenovi koji su koristili za nijansiranje kože danas su evoluirali u pojačivač prirodnog tona kože i boje.

Ne samo da se promijenila formula kad je riječ o losionima za sunčanje, već i način na koji se nanose. Jednokratni losioni gušći su, dolaze u obliku pjene ili pjene, polagano se aktiviraju i brzo upijaju. Sami ovi čimbenici će vam dati prirodniji izgled preplanulosti, ali postoje načini da ih primijenite koji će također pomoći.

Prije svega razmislite o načinu na koji će vas sunce pocrnjeti. Obično je tamniji na podlakticama, a svjetliji ispod. Rijetko su vam pazusi tamni poput ramena, osim ako nemate naviku sunčati se s rukama iznad glave. Dakle, kada nanosite losione za tamnjenje, nanosit ćete ih tamnije na područja koja prirodno tamne. To je suptilna razlika jer ipak želite ravnomjernu preplanulost. Način za nježno pomiješati tamnu boju je ravnomjerno nanošenje losiona, a zatim vlažnim ručnikom izglačati područja koja želite malo posvijetliti.

Poliranje također pomaže stvoriti ujednačene tonove na mjestima koja imaju tendenciju da postanu pretamna s losionom za sunčanje bez sunca. To uključuje čašice koljena, laktove i duž linije kose. Ta područja također često imaju grublju kožu, stoga je važno napraviti piling prije nanošenja losiona, a zatim ih ispolirati vlažnim ručnikom kako bi se boja ujednačila.



Kada se prijaviti

Možete nanositi proizvode za sunčanje bez sunčanja danju ili noću. Ne trljaju se na odjeću ili posteljinu. Također su izvrsni za korištenje kada je dugo vremena bilo lošeg vremena ili neposredno prije odlaska na odmor. Ako često putujete na odmor, ljeti ili zimi, spremni ste za zabavu na suncu.

Riječ upozorenja. Većina losiona za sunčanje bez sunca ne sadrži zaštitu od sunca. To znači da ne štite kožu od štetnog UV zračenja. No, ljepota ovih proizvoda je u tome što ih možete koristiti noću, probuditi preplanuli ten, a zatim kada krenete na dan na plažu, možete koristiti običnu kremu za sunčanje na otvorenom kako biste zaštitili svoje tijelo.