HEKLANJE

Azijskoj koži potrebna je pomoć i zaštita protiv starenja

TEMU APP 100 E KUPON

Azijska koža može patiti od specifičnih problema koji se ne mogu riješiti uobičajenim hidratantnim kremama i proizvodima za njegu lica u industriji ljepote. Azijska koža je deblja od bijele kože i može izgledati kožasto. To znači da su mu potrebne bogatije kreme koje dublje prodiru. Idealna hidratantna krema za azijsku kožu trebala bi sadržavati visoki faktor zaštite od sunca (SPF) kako bi se spriječilo daljnje tamnjenje boje kože i antioksidanse za zaštitu od štetnih slobodnih radikala i zagađenja.

Osobito mlađe azijske žene žele da im koža izgleda svjetlije i bez mrlja s ujednačenim tonom kože. U ovoj potrazi za tenom boje slonovače, mnoge su azijske žene koristile potencijalno štetne pilinge za kožu ili su uzimale skupe tablete za koje se tvrdi da djeluju iznutra, kako bi posvijetlile kožu. Nažalost, mnogi od ovih proizvoda sadrže oštre sastojke i mogu proizvesti nejednake svijetle i tamne mrlje na licu i tijelu. Ne želim da sljedeća generacija riskira nanošenje štete svojoj koži na ovaj način i istražila sam najsigurnije dostupne svjetiljke za kožu. Kojična kiselina aktivni je sastojak u najnovijem sigurnom posvjetljivaču kože. Pomaže posvijetliti boju kože inhibiranjem proizvodnje melanina koji uzrokuje tamnjenje kože i staračke pjege. Koži je potrebno između 4-8 tjedana da obnovi svoje slojeve, tako da za to vrijeme nove svjetlije stanice kože prodiru i cijeli ten će izgledati svježije i svjetlije.



Tamne mrlje oko očiju problem su mnogih azijskih žena, a često se pojavljuju preko čela i obraza. To je obično posljedica trudnoće ili hormonalnih promjena u menopauzi. Ove mrlje mogu biti ružne i mnoge bi ih se žene željele riješiti bez upotrebe štetnih kemikalija ili podvrgavanja estetskim operacijama. Koža oko očiju puno je finija od ostatka lica i ne može upiti normalnu kremu za lice. Usporedimo li debljinu kože na različitim dijelovima našeg tijela s papirom, osjetljivo područje oko očiju bilo bi poput svilenog papira, lice poput papira za pisanje, a vrat poput papira za omatanje. Krema za njegu kože za ovo osjetljivo područje treba pravilnu konzistenciju za upijanje oko očiju, jer će se u suprotnom natečenost i oteklina pogoršati. Blagi sastojak za izbjeljivanje kože, poput kojične kiseline, može se koristiti u kremi za liječenje očiju, kako bi se smanjila pojava tamnih podočnjaka.

Oštećenje od sunca također je velika opasnost za azijsku kožu – ne samo da je čini tamnijom, već također uzrokuje mrlje i ožiljke. Postoje sigurni tretmani kože namijenjeni sprječavanju ili popravljanju oštećenja uzrokovanih suncem, u bilo kojoj dobi, korištenjem vitamina A i E s antioksidansima. Ova kombinacija pomoći će u jačanju imunološkog sustava kože i može smanjiti pojavu postojećih mrlja ubrzavanjem obnavljanja tkiva. Lipozomi su još jedan važan sastojak, jer pomažu u izblijeđivanju smeđih mrlja mijenjanjem stope grupiranja stanica kože i ostavljaju kožu mlađom i čistijom.

Korištenje ovih sastojaka za njegu kože nije ispraznost – oni su vitalna zaštita zdrave kože u današnjem okruženju. Kada kupujete kremu za azijsku kožu, trebate se raspitati koje aktivne sastojke sadrži i jesu li proizvodi ispitani prema lokalnim sigurnosnim standardima. U Ujedinjenom Kraljevstvu to znači da ih treba testirati u skladu sa zahtjevima Ministarstva trgovine i industrije, kako bi se osigurala sigurnost i učinkovitost. Većina nas također želi provjeriti da proizvodi nisu testirani na životinjama.

Cipele osobe i njen karakter

Cipele su danas važan dio odjeće. Ljudi često ocjenjuju osobu prema vrsti cipela koje nosi. To čini izbor cipela još