HEKLANJE

Blog And Roll

TEMU APP 100 E KUPON

U posljednjih nekoliko godina bilo je mnogo buke o blogovima. Ako još niste uskočili u vagon, učinit ću sve što mogu da vas uvjerim da bi vam to moglo pomoći da uspijete u poslu. Kao i sve drugo, blogovi funkcioniraju samo uz istinsku predanost. Blogovi zahtijevaju rad. Od svog bloga dobivate onoliko koliko u njega uložite.

Pravi blog može unaprijediti ili uništiti vaše poslovanje. Može vam pomoći da uspijete na mreži na mnogo načina. Što je najvažnije, to će vas približiti vašim kupcima. Kada komunicirate putem svog bloga, gradite odnos. Kako se vaši klijenti sve više upoznaju s vašim poslovanjem, veća je vjerojatnost da će poslovati s vama. Ako dobro odigrate svoje karte, vaš blog može prodavati umjesto vas.



Snaga poslovnog bloga u usporedbi s tradicionalnim oglašivačkim medijima je u tome što razgovarate sa svojim klijentima, a ne o svom proizvodu. Vaše kupce ne zanima veličina vašeg proizvoda dok vam ne mogu vjerovati. Nije ih bilo briga za marketinšku pompa. Pametan slogan će ići tako daleko samo ako ste samo još jedan posao. Vaš blog može razlikovati vašu tvrtku od vaše konkurencije. Vaši kupci žele da razgovarate s njima. Još važnije, žele komunicirati s vama. Kada postoji interakcija između vaše tvrtke i vaših kupaca, oboje imate koristi. Vaši klijenti bolje razumiju vaše poslovanje, vaše proizvode ili usluge i vašu misiju. Vaše poslovanje ima koristi jer će vam kupci pružiti stalan protok povratnih informacija koje će omogućiti stalna poboljšanja.

U vrijeme pisanja ovog članka, objavljeno je da u svijetu postoji više od 71 milijuna blogova. Ne dopustite da vas ogroman broj zavara. Većina blogova beznačajni su projekti koji nikada ne izazivaju ni unce interesa kod bilo koga osim kod blogera koji je vlasnik bloga. Većina blogera izgubi interes za vlastite blogove prije nego što se itko drugi za njih oduševi. Ako niste strastveni o svom blogu, gubite vrijeme. Bez vaše odanosti vaš će poslovni blog prijevremeno propasti.