HEKLANJE

Bloganje na Craigslistu – opcija za vaše online poslovanje

TEMU APP 100 E KUPON

Craigslist blog je popularan alat među članovima etabliranog društvenog mrežnog mjesta jednostavno poznatog kao Craigslist. S evolucijom popularne stranice, bloganje na Craigslistu postalo je način života na mjestu gdje se svaki dan okupljaju bezbrojne tisuće. Međutim, može li Craigslist blog privući promet vašem online poslovanju? Bi li to dovelo više posjetitelja na vašu web stranicu? Jednom riječju – apsolutno. Zapravo, mnogi trgovci na mreži sada koriste ovo mrežno mjesto kao alat za privlačenje posebno ciljanog prometa na svoje web-mjesto(a). WordPress i Blogger vrlo su učinkovite web stranice za bloganje i nedvojbeno će vlasnicima internetskih tvrtki omogućiti znatnu količinu posjetitelja na bilo kojoj web stranici, ali Craigslist blog može pružiti tri jedinstvene mogućnosti koje neke web stranice za bloganje ne mogu ponuditi.

1) Blog? Craigslist? Može li stvarno funkcionirati? Naravno da može. Prvo, ciljat ćete na određene skupine ljudi za svoje online poslovanje – odmah. Članovi Craigslista imaju širok raspon interesa i to je prijateljsko mjesto za susrete istomišljenika. Znajući da se možete usredotočiti na određeni segment (ili više) ove zajednice daje vam priliku da se s priličnom lakoćom usmjerite na potencijalne kupce.



2) Osim Craigslist bloga, možete koristiti odjeljke za oglašavanje koji su dostupni. Klasificirani odjeljak ovog web-mjesta za društveno umrežavanje pruža vam još veću priliku da ciljate na više kupaca, a zajedno s vašim blogom, Craigslist će vam omogućiti da se usredotočite na obećavajuću grupu pojedinaca koji će rado posjetiti vašu internetsku tvrtku. Bit ćete u željenoj poziciji da imate više prodaje, više Adsense klikova, više affiliate prodaje i veći popis za tržište u budućnosti.

3) Supružnik koji piše blog? Jedina dobra stvar kod bloga na Craigslistu je društvena interakcija. Nedavno su muž i žena pokrenuli odvojene blogove, a da to nisu znali, au roku od nekoliko tjedana “otkrili” su jedno drugo. Postoji i blog navijačica NFL lige. Sve ove izvrsne značajke i jedinstvene avanture čine Craigslist lijepom internetskom zajednicom s puno prijateljske interakcije na dnevnoj bazi. Imati blog – Craigslist blog da budemo konkretni – može dovesti koncentrirani skup vrlo prijateljskih posjetitelja na vašu web stranicu s trenutnim rezultatima. A tko ne želi ljubaznog kupca?

Posjedovanje Craigslist bloga kao dijela vašeg mrežnog marketinškog arsenala može pružiti jedinstvenu prednost na kojoj će vam zavidjeti vaši konkurenti. Znati kako koristiti ovaj blog i značajke koje Craigslist nudi može biti dobitna kombinacija za vašu web stranicu. Pridruživanje ne košta ništa i bit ćete ujedinjeni s pojedincima istomišljenika koji će na vašu stranicu donijeti svoju ljubaznost i entuzijastičnu kupovnu moć.