HEKLANJE

Blogov način rada s riječima doprinosi uspjehu gotovo trenutno!

TEMU APP 100 E KUPON

Postoji mnogo načina da svoj blog učinite uspješnim. Autori blogova ulažu puno truda u svoje pisanje i većinom žele da ih čitatelji posjete. No, postoje tisuće blogova dostupnih čitateljima na internetu. Ako želite svoj blog učiniti uspješnim, morate uzeti u obzir što vaš čitatelj želi.

Blog je jednostavan i brz način da podijelite svoje misli i osjećaje s čitateljima. Lako je izgraditi čitateljstvo svog bloga kada ste spremni podijeliti svoje pisanje s drugima. Budući da postoji toliko mnogo drugih blogova na internetu, ako želite da vaš blog bude uspješan, važno je pomoći svom blogu da se istakne među tisućama drugih blogova koji su dostupni čitateljima. Nekoliko jednostavnih savjeta može pomoći da vaš blog bude uspješan.



Dopuštanje čitateljima da ostavljaju komentare odličan je način da svoj blog učinite uspješnijim. Čak i ako objavljujete nasumične misli o svom danu, osjećat ćete se bolje ako znate da netko čita vaš rad. Uspješan blog omogućit će svojim čitateljima da ih kontaktiraju putem e-pošte ili putem okvira za komentare na stranici. Osim toga, uspješan pisac bloga može pridobiti više čitatelja čineći isto za druge pisce. Posjećujući druge blogove i postavljajući komentare, pisac može potaknuti druge da čitaju njegov blog. Osim toga, vaši će se čitatelji osjećati važnima i uključenima kada lijepo odgovorite na njihove komentare. Čak i ako netko negativno odgovori na vaše pisanje, uspješan bloger će i dalje biti zahvalan čitatelju na njegovom ili njezinom mišljenju. Komunikacija je sjajan put do uspješnog bloga.

Još jedan način da svoj blog učinite uspješnim je da pogledate povratne informacije. Povratak je sustav koji se koristi za obavještavanje pisca kada drugi pisac piše o njihovom blogu. Zvuči zbunjujuće, ali je stvarno jednostavno. Ako čitate blog nekog drugog i odlučite iz bilo kojeg razloga pisati o tom blogu u svom vlastitom blogu, povratni trag će drugom piscu reći o vašem blogu. Obično će to dovesti do toga da taj pisac čita vaš blog i može se razviti u komunikaciju. S vremenom možete čak povezati blogove i dijeliti čitateljstvo. Track backs može pomoći u pokretanju zajednica istomišljenika i potaknuti druge koji inače ne bi pronašli vaš blog da čitaju vaš blog. Track back također može povećati količinu prometa na vašem blogu.

Uspješni pisci blogova također dobro koriste ploče s oznakama. Oznake su poveznice koje pomažu čitatelju da se brzo kreće kroz stranicu. Koristeći ključne riječi, blog može ispisati sve unose koji sadrže određene ključne riječi zajedno. Kada čitatelj želi čitati o toj jednoj temi, samo treba pogledati ploču s oznakama i odabrati ono što ga zanima. Označavanje se toplo preporučuje piscima blogova koji žele povećati promet na svojim stranicama. Ovo je također važna značajka za poslovanje. Neće sva web-mjesta za hosting blogova nuditi ovu značajku, ali se može preuzeti na većinu web-mjesta s blogovima. Kada koristite ovu značajku ili bilo koju značajku koja uključuje veze na druge blogove ili web stranice, uvijek je dobra ideja provjeriti veze kako biste bili sigurni da rade. Čitatelji će postati frustrirani kada poveznice dostupne na vašoj stranici nisu dobre.

Drugi put do uspješnog bloga je pisanje o onome što vaš čitatelj želi čitati. To se može lako učiniti ako se možete povezati s drugim ljudima sa sličnim interesima. Na primjer, ako ste majka koja ostaje kod kuće i želite pisati o svom životu s dvogodišnjakom, nemojte pokušavati pridobiti čitatelje koje zanima samo briga o kućnim ljubimcima. Posjetite roditeljske odbore i zajednice i pozovite druge s istim interesima da posjete stranicu. Osim toga, provjerite je li vaše web mjesto uređeno zbog pravopisnih i tipskih pogrešaka prije objavljivanja i jeste li često ažurirali svoje web mjesto. Ako svoj blog ne ažurirate redovito, izgubit ćete čitatelje na drugim stranicama koje su ažurirane. Također, potražite web stranice za hosting blogova koje eliminiraju dosadne oglase ili skočne prozore na zaslonu. Većinu vremena možda ćete morati platiti malu mjesečnu naknadu za ove stranice bez oglasa, ali ako želite izgraditi čitateljstvo, to može biti mala cijena.

Tesla

U New Yorku je 7. siječnja 1943. preminuo jedan od najvažnijih znanstvenika u povijesti – Nikola Tesla. U dokumentarnom filmu